The Power of...

október 19, 2017


A piros ereje. Egy hajvágás ereje... egy élénk rúzsé... a megfelelő öltözeté... A változása ereje... a magabiztosság ereje... és az igazi énedé.
Megannyi különböző, kisebb vagy nagyobb tényező adhat nekünk erőt a mindennapokban. Akár egy jól megválasztott ruha vagy egy-egy biztató szó előrevihet minket és elmozdíthat a megfelelő irányba. Az egyszerű hétköznapokban is fontos a motiváció jelenléte. Amikor úgy érezzük, hogy elkényelmesedünk és belenyugodunk egy adott élethelyzetbe, akkor mindig rázzuk fel magunkat és keressünk újabb és újabb kihívásokat, amelyek kimozdítanak minket a komfortzónánkból, hiszen csak így fejlődhetünk. Az új kihívások tágítják a látókörünket és az életszemléletünket. A magabiztosság nem azt jelenti, hogy mindenre tudjuk a választ és mindenre képesek vagyunk, hanem a hitet és erőt magunkban, hogy ha még nem is tudjuk pontosan hogyan, de meg tudjuk majd csinálni és le tudjuk győzni félelmeinket, önmagunkat. 
Ez az outfit erőt ad és sugároz olyan elemeivel, mint a piros magassarkú és az elegáns, kockás blézer. A kockás blézerek nagyon elterjedtek ebben a szezonban, elsősorban szürke színben, pont ezért választottam én egy kicsit különlegesebb, mély bordó színű darabot. A minta mellett nagyon tetszik a maszkulin szabása és a válltömés adta tartása. A blézert tökéletesen ellensúlyozza a leopárd mintás táska és a két minta igazán jól mutat együtt. Egy klasszikus piros magassarkú sok outfithez passzol és igazi erővel bíró kiegészítő. Amennyire imádom az overallokat, ideje volt beszereznem egy farmert is és fekete színben változatosan viselhető. Számomra, ha öltözködésről van szó, a kényelem is erőt ad, akárcsak a saját stílusom kifejezése.
U.i.: Nem vágattam le valóban a hajamat.

The Power of red. The Power of a new haircut... a bright lipstick... or the right outfit... The Power of change...  the power of confidence... and the real you.
In our everydays so many smaller or larger things can give us power. Even a well chosen outfit or a few supporting words can direct us in the right direction and make us move. The presence of motivation is so important even in our alldays. When we feel like, we're starting to settle and get too comfortable in a life situation, just shake us up and search for new challenges, that get us out of our comfortzone, because this is the only way we can evolve. New challenges widens our horizon and philosophy. Confident doesn't mean, that know and can do everything, but the belief and power in ourselves, that even if we don't know yet how, but surely we will defeat our fears and ourselves.
This outfit gives and reflects power, especially the red heels and the checkered blazer. The checkered blazers are a huge trend right now, every fashionista is wearing them in grey color, that's why I chose a more unique, burgundy colored one. Besides the print, I love the blazers masculine tailoring and the shape that the shoulderpads give. The leopard printed clutch is the perfect counterweight to the blazer and the prints look great together. The classic red high heels are a great wardrobe staple, they match to so many looks and they have that special power. As much as I love overalls, it was time to buy a jeans one and in this black color, it can be worn very versatile. In dressing up, power means for me comfort and expressing my personal style. 
P.s.: I didn't actually cut my hair.
Overall - OVS (Vögele)
Blézer / Blazer - vintage
Top - Esprit
Cipő / Shoes - Primark
Clutch - Bershka (régi / old)

You Might Also Like

0 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest