Fall '17 Wishlist

október 16, 2017


Az egyik kedvenc online webshopom, most ünnepli a 9. évfordulóját és ez alkalomból hatalmas kedvezményekkel lepte meg a vásárlóit. Az akció 10.18-ig tart és minden rendelésnél ingyenes a szállítás. A részletekért kattintsatok ide.
Megannyi különböző stílus és a szezon összes trendje megtalálható náluk, így kedvünkre válogathatunk. Összegyűjtöttem Nektek néhány őszi kedvenc darabomat, a  legújabb trendeknek megfelelően.

One of my favorite online shops are celebrating their 9th anniversary and on this occasion they surprised us with huge discounts. The anniversary sale is until 10.18 and every order is with free shipping. For the details of the sale click here.
You can choose from many different styles and from every big trends of the season. I collected my favorite fall pieces from the webshop for you.

Kötött kedvencek / Sweater Weather
1 // 2
Ősszel szeretünk bekuckózni a kényelmes kötött darabjainkba, de én szeretem, ha a kényelmes kötött darabjaim divatosak is, mint például ez a harangujjú, gyöngyökkel díszített pulcsi vagy a vállán kivágott, fodros ruha.

Fall means sweater-weather and I like my cozy knits to be on-trend, just like this bell-sleeved, pearl deailed sweater or the ruffled, open-shoulder dress.

Különleges felsők / Unique tops
 3 // 4
Ebben a szezonban nagyon divatosak, az irodai ingek újragondolása. A horgolt felső és az aszimetrikus ing egyaránt megállják a helyüket az irodában, akárcsak az utána lévő koktélozásra.

The reinvented classics are a huge trend this fall. The crochet top and the asymetric shirt are both great for the office, just like for the cocktails afterwards.

A szezon színe / The color of the season
5 // 6
Az idei ősz legtrendibb színe egyértelműen a piros, így azt javaslom, hogy bátran kísérletezzetek ezzel a színnel. Abszolút figyelemfelkeltő, pláne ilyen különleges ruhákon.

This season's number one color is definitely red, so I recommend you to try it. It's absulotely eye-catching, even more with these unqiue designs.

 Tökéletes páros / Perfect match
 7 // 8
A bőrdzseki és az egyszerű póló, a mindennapok kedvencei, de nem kell feltétlen unalmasnak lenniük. Válasszunk egy élénk, mondjuk piros motoros stílusú dzsekit és egy olyan pólót, amellyel kifejezhetjük önmagunkat.

A leather jacket and a white tee are staples of our everydays, but they don't have to be boring. Try a bold colored, like red, biker jacket and a t-shirt that speaks what's on your mind.

 Motoros részletek / Biker details

9 // 10
Imádom az egyszerű szetteket, különleges darabokkal feldobni, pont ilyen ez a khaki hasított bőrből készült motoros stílusú dzseki és az oldalt fűzős fekete farmer.

I love to spice up simple outfits with extraordinary details, just like by these pieces: the suede khaki biker jacket and the lace-up black jeans.

You Might Also Like

0 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest