Winter Sale Shopping

január 10, 2018


Már nagyban tartanak a téli leárazások, de számomra elég lelombozó, amikor a boltokban halmokba vannak dobálva a ruhák, csak azért, mert nem a legújabb kollekció és le vannak árazva. Ilyenkor sokszor el is megy a kedvem attól, hogy egy-egy kincs után kutassak, pedig régebben imádtam a nagy leárazások alkalmával új szerzeményekre vadászni. Ma már inkább az online vásárlást választom, nem csak azért mert kényelmesebb, hanem mert itt nem találkozom azokkal az idegesítő tényezőkkel, amiket az utóbbi időben a boltokban tapasztalok. Kész szerencse, hogy online is vannak nagy leárazások. Összegyűjtöttem nektek néhány kedvencemet a SheIn webshopjából:

The winter sales are already on, but for me sometimes it's so depressing, when the clothes are tossed into piles, just because they are discounted and not the latest collection. It usually takes away my mood from shopping, eventhough earlier I loved searching for treasures on the big sales. These days I rather choose online shopping, not only because it's more comfortable from my couch, but to avoid the unpleasant athmosphere at the stores while winter sales, that I experienced lately. I collected you my favorite pieces on discount from SheIn:

Érdemes ilyenkor a kabátok és téli ruhák között nézelődni és klasszikusabb darabokat beszerezni, mint például ez a vidám, pasztell színű elegáns kabát vagy egy meleg műszőrme mellény.

It is worth to look around the coats and winter clothes to buy some classic, timeless pieces, just like this cute, pastel colored elegant coat or a warm faux fur vest.

Már előrekészülhettek a tavaszra is és a következő  szezon trendjeit időben beszerezhetitek, mint egy oversize bársony pólót vagy egy gyöngyökkel díszített farmert.

You can already prepare for the spring and shop the upcoming seasons trends, like an oversized velvet T-shirt dress or pearl embellished jeans.

A következő szezon egyik kedvencei a derékban húzott nadrágok, mint ez a tengerpartot idéző, kék fehér csíkos nadrág vagy a vidám kockás virágos nadrág.

The next seasons favorite pieces are the frill waisted pants, like the blue-white pinstriped pants, that remindes me to the beach or the funny checkered and floral printed pants.

Az elegáns ruhák pedig bármikor jól jönnek, legyen szó bálról vagy esküvőről. Ilyen alkalmakra is találsz itt ruhákat, mint például ez a piros maxiruha vagy a trópusi mintás ruha.

It's always good to have a nice elegant dress in your wardrobe, in case of balls or weddings. You can find pretty dresses here, like the red maxidress or the tropical printed dress.

You Might Also Like

0 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest