Girl Boss part II.

november 23, 2015


Here you can find my first "Girl Boss" post and here comes the second one. This outfit fits perfectly into the closet of a girl boss as well, eventhough it's not only a work outfit. 
I can imagine, that it's a friday late afternoon and she's happy that the long work week is over and from work she's going straight to a bar, to get the steam off with her friends and a glass of wine. To that she only needs to change her sophisticated shirt to a sexy top and make her make up stronger. I love those pieces that you can easily convert and it's suitable anywhere. The most classy of these pieces are the costumes, no matter if it's skirt or pants.
The book (Lois P. Frankel: Nice girls don't get the corner office) in my hand is a guide how to emerge at work, but it's useful in many areas of life as well (even if you're still in school). She writes that it's time to forget what we learned when we were little, how to be good girls. Stand up on your heels and stand up for yourself, it's the only way to step forward!

Itt találjátok az első "Girl Boss" bejegyzést, most pedig következik a második része. Ez az outfit is tökéletesen beleillik egy női főnök ruhásszekrényébe, de ennek ellenére ez sem kizárólagosan munkahelyi viselet. 
El tudom képzelni, ahogy pénteken örül a nő, hogy vége a hosszú munka hétnek és a munkából egyenesen a bárba megy, hogy egy pohár bor és jó társaság mellett kieressze a gőzt. Ehhez pedig elég csak a visszafogott inget egy szexi kis topra cserélnie és erősítenie a sminkjén. Szeretem az olyan szetteket, amiket egy-egy darabbal máris át lehet változtatni, így mindenhol megállják a helyüket. A legklasszikusabb ilyen darabok egyértelműen a kosztümök, legyen az szoknya vagy nadrágkosztüm.
A könyv a kezemben egy kiváló útmutató, nem csak ahhoz, hogy hogyan érvényesüljünk a munkahelyünkön, de az élet nagyon sok másik területén is hasznosnak tanácsadónak bizonyul (akkor is, ha még csak iskolába jársz). Leírja, hogy itt az ideje, hogy elfelejtsük azt, amit kislányként tanítottak nekünk, hogy legyünk mindig jó kislányok. Álljunk a sarkunkra és álljunk ki magunkért, csak így tudunk előrelépni!
Top - DKNY
Skirt / Szoknya - Reserved
Blazer / Blézer - King Street Fashionista
Bag / Táska - Guess
Shoes / Cipő - Vagabond
Earrings / Fülbevaló - Gemini Hungary

You Might Also Like

3 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest