Interior Inspiration #8 - Christmas Edition

november 13, 2015

It's almost that time of the year, when everything is decorated with ornaments, ribbons and lightings. Eventhough it's a little bit more than a month left to Christmas, it's always good to prepare earlier. Especially not, if we would like to create the decoration diy, which makes it much more intimate and unique. You can see my holiday decoration from the previous years herehere and here, and you can even find a Christmas recipe from me here. For many years now I do my own Advent wreath and door wreath and while I'm searching for inspiration, I thought to share it with you. So here you have a lot of easy and creative ideas, which helps you to do your holiday decoration yourself. You can find the tutorials under the photos, by clicking on the text.

Nemsokára újra eljön az évnek az az ideje, mikor minden díszekbe és fényekbe borul. Igaz, még egy kicsit több, mint egy hónap van vissza karácsonyig, de nem árt, ha időben elkezdünk készülődni. Főleg ha magunk akarjuk elkészíteni a díszítést, ami szerintem sokkal meghittebb és egyedibb, mintha a boltban vennénk meg a dekorációt. Itt, itt és itt láthatjátok a korábbi karácsonyi dekorációimat, valamint egy karácsonyi receptet itt találtok. Az adventi koszorúmat, illetve a kopogtatómat már több éve magam készítem és miközben inspirálódom, gondoltam megosztom veletek is. Így most hoztam nektek több egyszerű és kreatív ötletet, amik segítségével saját készítésű dekorációval csinosíthatjátok a lakást karácsonyra. A készítési útmutatókat a kép alatti szövegre kattintva találjátok.
Traditional Advent Wreath / Hagyományos adventi koszorú

Tray Wreath / Koszorú tálcán

 Candles on a wood pile / Adventi gyertyák a farakáson

Candles on wood / Gyertyák egy fatörzsönMarshmallow Wreath / Pillecukor koszorú
Holiday text in frames / Ünnepi szövegek bekeretezve

Bells in frame / Csengők a keretben

Ornaments in frame / Díszek a keretben

Hanging socks and ornaments / Felakasztott zoknik és gömbdíszek


Pine arms in vases / Fenyőágak vázákban

Embellished Candleholders / Díszített gyertyatartók

Fake-snow covered bottles / Műhóval bevont üvegek

Advent Calendar with boxes / Adventi kalendárium dobozokkal(1. photo is mine and unless stated otherwise photos from Pinterest, Tumblr /
az első kép saját és ahol nincs feltüntetve azok forrásai: Pinterest, Tumblr)

You Might Also Like

0 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest