Nude palette

november 09, 2015

This seasons biggest trend is the monochrome nude set, where you can only use light natural colors in an outfit, like light brown and grey, beige and camel. I made one of my favorite summer item, a sleeveless shirtdress, fall-apropriate with a suede jacket. The dress and the jacket have almost the same shade, so I added a little bit more color with the shoes, bag and earrings. The earrings are also close to my heart, because I got it from a designer from Pécs, who opened South-Hungary's first designer shop with a few other designers from the city. I love it when a jewelry is this eye-catching, so I don't need to add any more accessory.
This post is the outfit part of my second article for InStyle Hungary as the Style ambassador of Pécs. In this article I'm showing you the mediterranean dowtown and you can read it here.

Az idei ősz egyik nagy trendje a monokróm "nude" szett, vagyis a csak világos barna, bézs, halvány szürkés, semleges árnyalatok használata egy outfiten belül. Az egyik nyári kedvencemet, az ingruhámat őszíesítettem egy hasított bőrkabáttal. A hasított bőr az idei őszi-téli szezonban igazi kulcsdarab, legyen szó ruháról vagy csak kiegészítőről. A ruha és a kabát majdnem ugyanolyan színű, ezért két másik árnyalatot adtam hozzá a cipővel, táskával és a fülbevalóval. A fülbevaló szintén kedves számomra, mert egy pécsi designertől kaptam, aki helyi tervezőkkel közösen megnyitotta Dél-Magyarország első designer boltját. Szeretem mikor egy ékszer ennyire különleges és figyelemfelkeltő, merz így a szett nem is igényel több kiegészítőt. 
Ez a bejegyzés az outfit része a második InStyle Stílusnagykövet bejegyzésemnek, amiben Pécs mediterrán belvárosát mutatom be. A cikket itt találjátok.
 Shirtdress / Ingruha & Jacket / Dzseki - Vero Moda
Earrings / Fülbevaló - Afroholic (at Monokrom Design Store, Pécs)
Bag / Táska - Reserved

You Might Also Like

1 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest