Bad Blood

november 30, 2015

My outfit is from my current favorites, so i had to show them to you, even tough the pictures were taken, when I still had my long hair. I was searching for a white, lace detailed camisole for such a long time and when I found the perfect one at Mango, it was the begining of a real love. A lace camisole brings that delicate sexyness even to a simple outfit. The burgundy color and a leatherskirt are seperately both important pieces of our fall-winter wardrobe, but together it's a real key item of it. Even tough these pieces, the camisole and the leaher skirt got really hyped lately, they will stay longer than only a few season, so you should definitely get one of each. 
The outfit made itself, one of my favorite combination is lace and leather and this look will be perfect on dates. To offset the ladylike sexy look, I mixed it with office style, like white blazer and lace up heels. Overall the set is a bit sexy, a bit sophisticated, elegant and absolutely confidence-booster and eye-catching.

Még mindig van néhány outfit képet, amit akkor fotóztunk, mikor még hosszú volt a hajam és meleg volt az idő, de nem gondolom, hogy teljesen aktualitását vesztette volna, mivel hát ugye a hidegben is kell valamit húzni a kabát alá. Az outfitem az akutális kedvenceimből áll, ezért mindenképpen meg szerettem volna mutatni Nektek. 
Már régóta kerestem egy fehér, kombinészerű topot, így mióta megtaláltam a tökéleteset a Mangoban, azóta imádom. Egy egyszerű összeállításnak is megadja azt a gyengéd, csábító érzetet. A burgundy szín és a bőrszoknya külön-külön is az őszi-téli gardróbunk fontos elemei, együtt pedig igazi kulcsdarab lesz. Annak ellenére, hogy most ennyire felkapták ezeket a ruhadarabokat, nem csak egy szezon erejéig lesznek velünk, úgyhogy mindenképp érdemes beszereznetek egyet-egyet belőlük. 
A szett egyszerűen adta magát, a csipke és a bőr az egyik kedvenc anyagkombinációm és ez az összeállítás tökéletes lesz randikra. Hogy ellensúlyozzam kicsit a nőiesen szexi alapdarabokat, kicsit irodai stílussal kevertem őket, egy fehér zakóval és fűzős cipővel. Összességében az outfit kicsit szexi,  kicsit visszafogott és elegáns, de határozottan magabiztosságot adó és figyelemfelkeltő.
Skirt / Szoknya - Stradivarius
Camisole / Top - Mango
Blazer / Blézer - King Street Fashionista
Earrings / Fülbevaló - Six

You Might Also Like

3 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest