All white

június 17, 2014

All white outfits are perfect for summer, because they're easy and fresh, chic and eye-catching without trying too hard. These are nicer in the summertime, because white dresses look better on you if you're a little bit tanned already. Here are some inspirations for one of the biggest trends of the summer: all white and all white with a pop of color.
The color white means purity, innocence, wholeness and completion. It is the symbol of new beginnings, is the color of protection and encouragement, gives hope and calm. Too much white can be cold, empty, isolated, but if you wear it in the right way it’s always a hit. 

Egy teljesen fehér összeállítás tökéletes választás nyáron, mert könnyed és friss, valamint sikkes és feltűnő, mindez erőlködés nélkül. Azért is inkább nyáron ajánlatosak, mert a fehér ruhák jobban mutatnak rajtad, ha már kicsit napbarnított a bőröd. Most következzen egy kis inspiráció a nyár egyik legnagyobb trendjéhez a “csupa fehérhez”, valamint a “teljesen fehér és egy kis plusz színhez”. 
A fehér szín tisztaságot, ártatlanságot, teljességet, beteljesedést jelent. Az újrakezdést szimbolizálja, a védelem és a bátorítás színe, reményt és nyugalmat ad. Azonban a túl sok fehér hideg, üres és elszigetelt érzetet kelthet, de ha a megfelelő módon viseljük, csak siker lehet.

All white / Csupa fehér


Let's start with the all white outfits, which can be not only elegant, but sporty too, it depends on the combination of the pieces, and the material they were made of.

Kezdjük a teljesen fehér összeálításokkal, melyek nemcsak elegánsak, de sportosak is lehetnek, az eredmény függ attól, hogy hogyan kombináljuk az egyes darabokat, valamint, hogy ezek milyen anyagból készültek. 


Here are more ideas for the first theme; these are sporty suits, one with long pants and the other with shorts. 

Itt van még több ötlet az előbbi  témához, csak sportos kösztümök rövid és hosszú nadrággal.


Although, if you're not comfortable with this trend enough, you should start with a white summer dress at first and these hot summer days you don't need to put anything on it. Go easy on jewelry, because the dress should be in the highlight.

Ám, ha még csak ismerkedsz ezzel a divattal, akkor próbálkozz egy fehér nyári ruhával, amihez ilyen melegben nem is kell semmi mást húznod. A kiegészítőket ne vidd túlzásba, mert a hangsúly a ruhán van.


The other solution, if you're not really familiar with this trend, are the pantsuits. They're living their renaissance this summer. In one of these pictures it's accessorized with black, which make the outfit even more elegant. 

Egy másik megoldás, ha még egy kicsit idegenkedsz, ettől a trendtől, az overálok, amik ezen a nyáron reneszánszukat élik. Az egyik képen fekete kiegészítőkkel van kombinálva, ami még elgánsabb megejelenést kölcsönöz a szettnek. 


If you choose a full skirt, I’m sure you will be the center of attention.

Ha hosszú szoknyát választasz, garantáltan a figyelem középpontjába kerülsz majd.


These sets are also an example, that a white outfit could have many vibes, like here: a safari vibe, all depends on the accessories.
Another big trend of the season are crop tops, you can wear it simply with high waist shorts, skirt or for an elegant look with a suit. 

Ezek az összeállítások jó példák arra, hogy egy teljesen fehér szettnek is lehet sokféle hangulata, mint itt a szafari stílusa , minden a kiegészítőkön múlik.
Egy másik nagy trendje ennek a szezonnak a haspóló, amit viselhetsz csak egy magasderekú rövidnadrággal, szoknáyval vagy egy elegánsabb eseményhez kosztümmel. 

Pop of color / Egy kis plusz szín


The classiest choice for the white with a pop of color is black, it can appear only on the shoes and bag, or just on the jacket, but it can be just the print on one of the pieces. The point is to break the all white look, but still remain monochrome.

A legklasszikusabb választás a kiegészítő színek terén a fekete, jelenjen meg az a cipő-táska kombinációban, vagy csak a kabát színében, vagy akár csak valamelyik darab mintájában is. A lényeg, hogy egy kicsit megtörje a nagy fehérséget, de a szett továbbra is monokróm maradjon.


If you choose brown for your extra color, the set will be really neutral and much more natural, also this way you can offset, that you're not tanned enough. Animal prints can be a good accessory for an all white look.

Ha a barnát választod plusz színnek, még mindig neutrális marad a szett, de sokkal természetközelibb hatást érhetünk el vele és így ellensúlyozhatod, ha nem sikerült még annyira lebarnulnod. Az állatminta is nagyon jó kiegészítője lehet egy teljesen fehér összeállításnak.


The easiest way for a pop of color is a colorful bag to the all white outfit.

A legegyszerűbb módja egy kis plusz szín bevitelének a teljesen fehér összeállításhoz, ha egy színes táskát viselsz.


Another easy way for the pop of color are the colorful blazers, my favorites are the pastel ones. Pastel and white together have a really soft touch.

Egy másik egyszerű módja a kiegészítő színnek, ha színes blézert húzol a fehér összeállításhoz, az én kedvenceim a pasztel színűek. A pasztel és a fehér nagyon lágy hatást keltenek együtt.


I love to wear nautical outfits in the summer and if you add a bit blue to the white look, you get a nautical style set, that makes you feel like you're at the sea.

Szeretek nyáron tengerész stílusú szetteket viselni és ha a teljesen fehér összeállításhoz egy kis kéket adsz, akkor máris úgy érezheted magad, mintha a tenger közelében lennél.


If you add gold or coral to the all white outfit, you get a really fresh and vivid summer look.

Ha a teljesen fehér szettedhez, arany vagy korall színt adsz, egy igazán friss és üde nyári összeállítást kapsz.


My last advice is that you can not only think in one color when adding something plus, you can search for some prints too, but I only suggest one, to keep the all white vibe.

Az utolsó tanácsom, ha egy kis plusz színt szeretnél hozzáadni a teljesen fehér összeállításhoz, ne csak egy színben gondolkodj, hanem keresgélj a  minták között, de csak egyzserre csak egyféle mintát ajánlok, hogy mégis megmaradjon a csupa fehér hatás.

Which one was your favorite? / Melyik volt a kedvencetek?

You Might Also Like

7 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest