Football World Cup

június 12, 2014

Yaayy, the Football World Cup starts today. I won't even ask my male readers, because it's pretty obvious, but I really hope, that I have some football lovers among my female readers. I love football for a long time now and I follow the championships and cups during the year, but I always get excited when the European or World Cup comes. That's why I have collected through the years tops and T-shirts, flag, garland and many other things for cheering. If you're just as delirious as I am about the World Cup, that starts today, you'll be probably glad to see this post, because I created three special outfits only for this occasion. My favorite team is Germany (Hungary is not participating), that's why I matched the colors of the German flag with each other, but you can just replace them with the colors of your favorite country. I hope you get ideas and inspiration from these sets, on what to wear for watching the games! Have fun watching the games and let the better win!

A férfi olvasóimtól meg sem kérdezem, mert egyértelmű, de azért remélem, hogy a női olvasóim között is sok focirajongó van. Én már régóta szeretem a focit, év közben is figyelemmel kísérem a különböző bajnokságokat és kupákat, de az Európa - és világbajnokság mindig teljesen lázba hoznak. Így már az évek során sikerült sok mindent begyűjtenem, pólókat, zászlót, virágfüzért és más apróságokat a szurkoláshoz. Ha már ti is annyira izgatottan várjátok a ma kezdődő foci világbajnokságot, mint én, akkor biztosan örülni fogtok ennek a bejegyzésnek, mert három különleges szettet állítottam össze erre az eseményre, amikben majd a meccseket fogom nézni. Mivel az én kedvenc csapatom a német válogatott (Magyarország nem vesz részt), ezért Németország színeit kombináltam egymással, de természetesen ezt helyettesítsétek a ti kedvenc országotok színeivel. Remélem tudtok belőle inspirálódni és ötleteket gyűjteni! Mindenkinek jó meccsnézést és győzzön a jobbik!

I.

T-shirt: Adidas, Shorts: Tally Weijl, Sneakers: Adidas, Bag: Guess,
Necklace: Thomas Sabo, Watch: Betsey Johnson

The first set is a really sporty and summery outfit, with the Deutscher Fussball-Bund's (German Football Association) official t-shirt in center of attention. To the t-shirt I added yellow denim shorts and black sneakers. Just to wear the German flag from head-to-toe, I put on red sunglasses and also the charms on the necklace are yellow and red. It's an easy, comfy and loose outfit, in which you can not only cheer, but also play soccer, to show the guys, that we can do it too. You know how they say, what men can do, women can do better. :P

Az első szett egy igazi sportos, nyári összeállítás, a Deutscher Fussball-Bund (Német Labdarúgó Szövetség) hivatalos pólójával a középpontban. Hozzá egy sárga farmersortot és fekete sportcipőt húztam. Csak azért. hogy tetőtől talpig meglegyen a német zászló, piros napszemüveget vettem fel, valamint a nyaklánc medáljai is sárga és piros színűek. Ez egy egyszerű, laza és kényelmes viselet, amiben nem csak szurkolni, de akár még focizni is tudsz, hogy megmutasd a pasiknak, ez nekünk is megy. Tudod hogy tartja a mondás, amit a férfiak tudnak, a nők jobban tudják. :P


II.

Top: King Street Fashionista, Blazer: Adidas, Pants: Pimkie, Flats: Deichmann, Sunnies: Carrera

The second set is casual chic. I wore a white top, that has a German flag heart in front and in the back it says 'Mein Herz schlägt schwarz, rot, gold' (= My heart beats black, red and gold). To the top I matched white jeans and white elegant flats. It would be an all white look, but I broke it with a black blazer. You can really stand out from the sporty crowd with this pretty black and white outfit.

A második szett már jóval csinosabb kategória, de még mindig valamilyen szinten laza, úgymond casual chic. A fehér trikóhoz, amin egy német zászkós szívecske van és a hátán pedig 'Mein Herz schlägt schwarz, rot, gold' (= A szívem fekete, piros, arany színekben dobog) felirat, egy fehér farmert és fehér hegyes orrú balerina cipőt választottam. Így az összeállítás teljesen fehér lenne, de megtörtem a fekete pamut zakóval. A fekete-fehér csinos ruhával egyszerűen kitűnhetsz majd a sportos tömegből.
The stranger, but really cute doggie came spontaneously on the photos. He's a really model, he really knew how to strike a pose.

A kutyus egy spontán és ismeretlen, de annál édibb statiszta a képekhez. Egy igazi kis modell, nagyon tudta, hogyan kell pózolni.


III.

Top: Amnesia, Skort: Zara, Heels: Primadonna, Rings: H&M

The last set got really elegant, but I spiced it up with the floral crown in the colors of the German flag. The black and white strapless top has Germany written on it with gold, so the style of the set was pretty obvious, I matched it with a black, asymmetric skort, high heeled sandals and gold ring-set. Because the outfit was too elegant and I haven't felt the team-spirit in it enough, I put the German colored garland as a floral crown on my head and I have the flag too. I also painted my nails to yellow and red, but separately to hands and toes. This bohemian-elegant chic set, filled with team-spirit, would be perfect for the party after the winning game. I hope we win, so we can celebrate.

Az utolsó szett igazán elegánsra sikeredett, ezért megbolondítottam a német zászló színeiben pompázó virágkoszorúval. A fekete-fehér pánt-nélküli topon Németország arannyal van felírva, ezért adta magát a stílus és fekete aszimmetrikus skorttal, magassarkú szandállal és vékony arany gyűrűkkel párosítottam. Mivel túl elegáns volt és nem éreztem eléggé a csapatszellemet a virágfüzért a hajamba raktam és előkaptam a zászlót is. Szeretném felhívni a figyelmet a sárga és piros lakkozásra is, külön a színeket a kezeken és a lábakon. Ez a csinos, de mégis csapatszellemben pompázó összeállítás tökéletes lehet egy győztes meccs utáni partira. Remélem győzünk, hogy legyen mit ünnepleni.
Which outfit was your favorite? / Melyik szett tetszett a legjobban?

You Might Also Like

13 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest