Colors of the summer

június 01, 2015

Finally summer is here and nothing gives you more the summer feeling than short skirts, light tops and dresses in the colors of the sun or summer skies. I will show you a few examples, which colors to pair with each other this summer. Colorblock is really fun to play with, so don't be afraid to wear more colors. I hope you like these inspirational sets with the color of the summer!

Végre itt a nyár! A nyári hangulathoz illő, inspirációs szetteket hoztam nektek, bennük a nap és a nyári égbolt színeiben pompázó rövid szoknyák, lenge toppok és könnyed kis ruhák. Mutatok néhány példát, hogy milyen színeket párosítsatok össze. A színekkel jól el lehet játszani, ne féljetek több színt hordani. Remélem tetszenek az összeállítások és kedvet kaptok a nyár színeihez!

The vivid yellow is one of the top colors of the '15 spring-summer season and because monochrome sets are still super trendy, I put these trends together. The printed, high waisted pencil skirt and the crop top are a great match. I added platform heels with snake skin details and a clutch with different shades of yellow and brown, but also with snake skin details. They say you don't have to match everything with each other, but sometimes a little match-matchy makes the harmony. This yellow monochrome look will instantly get you in a sunny mood. 

Az élénk sárga a '15-ös tavaszi-nyári szezon egyik slágerszíne és mivel még mindig nagyon trendik a monokróm szettek, ezért összeraktam a trendeket. A mintás magasderekú ceruzaszoknya és a crop top tökéletes párost alkotnak. Hozzájuk kígyómintával díszített platformos cipőt és a clutch-ot adtam, mely a barna és sárga különböző árnyalataiban pompázik. Azt mondják nem kell mindennek passzolnia, de néha ez hozza meg a harmóniát. Egy ilyen sárga monokróm szettben garantáltan napos lesz a hangulatod.

These shades of orange and pink, especially together reminds me of the beautiful summer sunsets. They are really vibrant colors and their combination is pretty strong, the medium gray completes them perfectly. The main piece of the set is the colorful, twisted skirt, I added to it a simple corset in medium gray color, orange heels and pink clutch.

A narancssárga és a pink ezen árnyalatai, főleg együtt, a gyönyörű nyári naplementére emlékeztetnek. Élénk színek és a kombinációjuk igazán erős, amit egy középszürkével egészítettem ki. A szett fő darabja a színes, csavart szoknya, amihez egy egyszerű középszürke topot, narancssárga magassarkút és pink kistáskát adtam.

The colors of this set are the pool colors, the blue of the water and the yellow of the sun, the colors of the crop top and the skirt. Both of them has pretty unique cut-outs. To them I added  a pink platform sandal, black clutch with colorful birds on it and a colorful necklace. Every piece of the look is in different colors and special by them selves, although they complete each other and the set doesn't feel too much.

A kiindulási színek a medence színei voltak, a víz kékje és a nap sárgája, amilyen a crop top és a rétegzett szoknya. Mindkettőnek igazán egyedi a formavilága. Hozzájuk egy pink platformos szandált, fekete, színes madár mintás clutchot és színes nyakláncot választottam. Minden darab különböző színű és önmagában is különleges, mégsem hat a szett túl soknak. 

This is a really playful and youthful set. The banana print is super cute and I matched two different colored, same banana pieces. Although the bikini top is not too harsh under the white button up shirt. I added to the set black and yellow, floral printed espadrilles and a colorful mini bag. This look is perfect on the holidays or those days when you're so longing for a holiday.

Ez egy fiatalos és játékos szett. A banán minta igazán cuki, ezért két más színű, banán mintás darabot párosítottam egymással. Nem hat túlzásnak a kék bikini felső, ha fölé egy fehér inget veszünk fel. A szetthez fekete, sárga virágmintás espadrillest és egy színes kistáskát adtam. Ez az összeállítás tökéletes lehet a nyaraláson vagy azokon a napokon, amikor már nagyon vágysz a nyaralásra.


For some, it might sound a bit strange at first, the color combination of red and pink, especially with purple. But if you choose the right shades, you can get a really harmonic scheme. All of the colors are warm, so putting them together, the set is pretty hot. The bubblegum pink and the fire-red together might be the most unusual, but if you add a color in between them, like light peach, they look softer. The more shades you add between the two color scale, the better they make a unit. The outfit is made of an A-lined midi skirt, a crop top, leather jacket, platform heels and a clutch. 

Lehet sokaknak elsőre furcsa párosítás a piros rózsaszínnel vagy lilával, pláne a három szín együtt, de ha a megfelelő árnyalatokat kombináljuk nagyon harmonikus összeállítást kapunk. Mindegyik szín meleg, így összetéve is meleg, fülledt hatású a szett. A rágógumi rózsaszín és az élénk tűzpiros párosítása lenne a legszokatlanabb, de ha közéjük még hozzáadunk egy köztes árnyalatot, mint a barackot, máris lágyabb a hatás. Minél több árnyalatot adunk hozzá a két szín közötti skáláról, annál inkább fognak egybefolyni és egységet alkotni a színek. A szett darabjai egy rakott midi-szoknya, egy crop top, bőrdzseki, platformos szandál és clutch.

Another color combination of the summer sunsets is the light blue and pink together. Absolutely adorable. When creating this set I stayed true to the girly vibe. I used a printed skort and a light pink collared crop top, added blue heels, a nude clutch and a statement necklace. I found a blue and pink undwear set, that macthes perfectly. The result is a super girly and chic look.

Egy újabb színkombináció, amit a nyári naplemente iheletett, a világos kék és rózsaszín együtt. Igazán cuki. Amikor készítettem az összeállítás, hű akartam maradni ehhez a lányos stílushoz. Egy virágmintás skortot, világos rózsaszín ingnyakú rövid pólóval párosítottam és hozzájuk testszínű clutchot, kék magassarkút és nagy nyakláncot adtam. Találtam egy fodros, csajos kék-rózsazsín fehérnemű szettet, ami tökéletesen passzol az összeállításhoz. A végeredmény egy nagyon csajos és csinos outfit.

You Might Also Like

11 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest