Monthly Beauty #7

december 15, 2015

Well, in the last month I haven't made any beauty posts, but this one is special. In the last week before Christmas I wanted to surprise my lovely followers with a Giveaway from my favourite products in this autumn-winter season, but I'm sorry to share, that it's only available in Hungary. 

Már egy ideje nem készültem szépségápolási bejegyzéssel, de most egy igazán különlegeset hoztam nektek. A karácsony előtti utolsó héten szeretnélek Titeket meglepni kedves olvasóim egy kis nyereményjátékkal, amit majd 21-én fogok kisorsolni és elküldeni a nyertesnek. Ezek a termékek a kedvenc őszi-téli szépségápolási termékeim, hogy miért, azt mindjárt részletezem. A nyereményjátékon facebookon lehet játszani 12.20 20.00-ig, mégpedig a következőket kell tenned, ha szeretnéd megnyerni a termékeket:
 likeold a blog facebook oldalát itt
oszd meg ezt a képet facebookon!

És akkor jöjjenek azok a kedvencek:

Cocoa Butter Lip Balm, Body Shop
It's actually the best lipbalm. Not just because it's super nutritious and makes your lips really soft, but it smells like real chocolate. So delicious that I would like to eat it and because of that I put it on more often, thanks to that even in this cold weather my lips won't get dry. Cocoa butter is a natural fat-rich plant butter, with natural antioxidants and thanks to it's vitamin E content moisturizes the skin well. Quickly absorbes into the skin and provides a protective layer between the skin and the environment.  It's claimed that creaming or massaging your body with cocoa butter helps the termination of stress.

A legjobb ajakbalzsam. Nem csak, hogy szuper tápláló és nagyon puhává varázsolja az ajkainkat, de az illata olyan finom csokis, hogy legszívesebben megenném, ezért gyakrabban kenem fel a számra, aminek köszönhetően még ebben a hideg időben sem fog kicserepesedni. A kakaóvaj egy természetes zsírokban gazdag növényi vaj, mely antioxidánsokat tartalmaz és E-vitamin tartalmának köszönhetően jól hidratálja a bőrt. Gyorsan beszívódik a bőrbe és védőréteget képez a környezeti hatások ellen. Azt állítják, hogy a test kakaóvajjal történő bekenése és masszírozása elősegíti a stresszes állapot megszüntetését.


"In the shower" Body lotion with Shea butter, Nivea
I think I don't need to explain how important is to hydrate our skin in the winter. This "In the shower" body lotion really makes our lifes and daily beauty routine easier. We can spare a lot of time, because we don't have to wait until the body lotion absorbs. It makes our skin really soft, immediately, without the sticky, gluey feeling. The shea butter version nourishes our skin even more.
Shea butter, also known as karité, is famous for it's beauty and helathy benefits in Africa for thousands of years, but we're recognizing it just now. The secret lies in, that it's content is very similar to the human natural protective skin emulsion composition, it's vitamin content makes it a perfect emollient. It has long-lasting moisturizing effect, keeps the skin's condition and elasticity, so it reduces wrinkles and even stimulates the skin self-healing ability. Shea butter is used for healing wounds and scars, also for  treating dermatitis, psoriasis and stretch marks.

Azt hiszem nem kell hangsúlyoznom, hogy télen még fontosabb, hogy rendesen hidratáljuk a bőrünket, mint máskor. Ez a zuhanyzás közbeni testápoló igazán megkönnyebbíti az életünket és a mindennapi rohanós készülődést, hisz így megspóroljuk magunknak azt az időt, amíg arra várakozunk, hogy a bőrünk beszívja a testápolót. Ragacsos érzés nélkül teszi azonnal puhává a bőrünket. A shea vajas változat sokkal jobban táplálja a bőrt, mint az eredeti változat. 
A shea vaj, másnéven karité, szépségápolási és egészségügyi előnyeit az afrikaiak már több ezer éve ismerik, de mi még csak most ismerkedünk meg vele. A titka abban rejlik, hogy az összetétele nagyon hasonlít az emberi bőrt védő természetes emulzió összetételéhez, vitamintartama pedig tökéletes bőrápolóvá teszi. Hosszantartó hidratáló hatása van, megtartja a bőr nedvességtartalmát és rugalmasságát, vagyis csökkenti a ráncokat, továbbá serkenti a bőr öngyógyító képességét. Használják sebek, hegek gyógyítására, bőrgyulladások, pikkelysömör és striák kezelésére is. 

Hair Repair Ultimate Oil Elixir, Gliss Kur
When my hair was long, I couldn't imagine my daily hair routin, without this spray. It makes easier to brush you hair, when it's still wet, it repairs the damaged hair, which is yours too in this cold weather. In the winter our hair gets pallid and this spray gives a little more light to it. I've tried more types of Gliss Kur hairsprays, but this one is my favorite. The noutrising oils and the liquid keratin refills the hair, so it prevents you from having split-ends, dry and straw-like hair. You don't have to use a lot of different products for every problem, this one solves all of them, because this oil is a "leave in" express restorative conditioner. Even though my hair is short, it needs this kind of caring.

Mikor még hosszú hajam volt, el nem tudtam képzelni a hajápolási rutinomat, kifésülő spray nélkül. Azonban ez a spray, sokkal több annál, mint hogy könnyen fésülhetővé teszi az erősen igénybe vett hajat, regenerálja azt, ami télen azoknak is szükséges, akik nem mossák naponta a hajukat. Mivel télen fakóbb is lesz egy kicsit a hajunk, jól jön neki egy kis plusz fény, amit szintén megad neki ez a termék. Több fajtát kipróbáltam már a Gliss Kur haj ápoló termékeiből, de nekem ez a típus vált be legjobban. A benne lévő tápláló olajak és a folyékony keratin feltöltik a hajad, így kevésbé lesz száraz, töredezett és szalmaszerű. Nem kell minden problémára külön-külön egy hajápoló balzsam, olaj vagy spray, szerencsére minden megvan egy flakonban, ugyanis ez az olajat nem kell kiöblíteni, expressz regeneráló balzsam. Jelenleg rövid a hajam, de ugyanúgy szüksége van erre az ápolásra, így ez termék továbbra is az egyik nagy kedvencem. 

You Might Also Like

2 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest