New Year's Eve

december 28, 2015

Here we are again, at the doorstep of a new year. It's time to sum up the last year and make plans and resolutions for the new year. Before we do that, we have to find the perfect outfit for the celebration.
Dressing up for New Year's Eve is almost like decorating for Christmas, nothing is too much and you can totally overdo it. Especially this year, when the shining, sequined and metallic dresses are in trend, so feel free to wear glitter from head to toe. Plus point for mixing silver and gold, because it's really glamorous, but only the real fashionistas dare to wear them together.

Ismét itt állunk egy új év küszöbén. Itt az ideje összegezni az elmúlt évet és megfogadni, megtervezni, hogy mit szeretnénk elérni az új évben. De még mielőtt ezt megtennénk, válasszuk ki az ünnepléshez legmegfelelőbb outfitet.
Szilveszter ugyanaz öltözködésben, mint a karácsony dekorációban, nyugodtan túlzásba eshetsz, semmi sem túl giccses. Főleg idén, amikor hódítanak a csillogó, metálfényes darabok, nyugodtan húzz fel tetőtől talpig flitteres vagy csillogó szettet. Az arany és az ezüst kombinálása plusz pont, mert csak az igazán merészek merik felhúzni, pedig nagyon elegáns tud lenni egy ilyen összeállítás.
Top - King Street Fashionista
Skirt / Szoknya - Mango
Stockings / Harisnya - Calzedonia
Clutch - Parfois
Heels / Cipő - Zara

If you're attending an elegant party or dinner, you actually shouldn't overdo your set that much. An eye-catching minidress is always a good choice. If it has a specific top part, you can put a different, particular skirt, to make the look more unique, the skirt can be tulle or leather. You can give a little sparkle with a sequin top, but choose than a simple skirt to it. This year the well tailored costumes are really on trend, wear it with a sexy top or lace bra. 

Egy elegáns partira vagy vacsorára persze azért ne ess annyira túlzásba. Egy feltűnő miniruha, azonban mindig jó választás. Esetleg ha a felsőrésze különleges, akkor húzz a ruhára rá egy tőle eltérő szoknyát, akár bőrt vagy tüllt és így még extrább lesz a szett. Belevihetsz az elegáns szettbe is egy kis csillogást egy flitteres felsővel, de akkor a szoknya legyen egyszerűbb. Idén nagyon trendik a jól szabott, szexin viselt kosztümök, viseld ing nélkül egy dögös felsővel, vagy csak csipke melltartóval.
Dress / Ruha - Intimissimi
Leather skirt / Bőrszoknya - Stradivarius
Clutch - Parfois
Heels / Cipő - Zara

If you're going to a house party, you can really loose yourself, because mostly your friends will be there. So it means you can be carzy and dance around in masks, NYE hats and funny accessories, but don't forget to bring some to your friends too. Your outfit can be totally NYE-appropriate and get that extra glimmer. You can even put on our summer favorite silver and gold tattoos. My outfit idea is sequined high-waisted shorts with a specatcular top, with lace or see-through details.

Házibuliban nyugodtan engedd el magad, hiszen úgyis főként ismerősök lesznek, akik előtt nyugodtan őrültködhetsz a szilveszteri kalapokban, maszkokban és minden vicces kiegészítőben, de ne felejts el a többieknek is vinni. Itt megadhatod a módját és bedobhatod azt az extra csillogást, amit egy elegáns partin nem mernél, vedd elő nyugodtan a nyári kedvenc csillámtetkóinkat. Az én tippem egy flitteres magas-derekú sort, hozzá egy nem mindennapi felső, csipkés vagy transzparens részletekkel.
Top - Intimissimi
Shorts / Sort - H&M
Heels / Cipők - Zara
Rings / Gyűrűk - Avocada

If you're planning to stay home, which I totally understand, because NYE can be a huge dissapointment, but this way comfort is the key word. The reason why I'm going out on NYE is to prove myself wrong and because of the occassion to dress up. At home you don't need any of those previously mentioned glitter, you only need your most comfortable PJ and fluffy mule, but don't forget the champagne!

Ha viszont az a terved, hogy otthon maradsz, amit teljesen megértek, hiszen a szilveszter szinte mindig csalódás, akkor a kényelemé legyen a főszerep. Én is csak azért megyek buliba, hogy ezt megcáfoljam, és hogy kiöltözhessek. Otthonra nem kell semmi az előzőleg leírt csillogásból, oda csak a legkényelmesebb pizsidre és a pihe-puha mamuszodra van szükség. De azért a pezsgőt se felejtsd el!
PJ / Pizsi - Victoria's Secret
Necklace / Nyaklánc - Thomas Sabo
Earrings / Fülbevaló - Six

Happy New Year cuties and enjoy the last night of 2015! / Boldog Új Évet cukik és élvezzétek ki 2015 utolsó éjszakáját!

You Might Also Like

1 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest