Valentine's Day Outfit

február 11, 2016

What does Valentine's Day mean to you? I have to admit, that it never really bothered me, wether I was single or in a relationship. I think that the general idea was not bad, to have a day to celebrate love. The whole kitchy fuss built around it, has made it all wrong. Let start with the single ladies, who don't mind to be one, but on this day, all the heart-shaped things make them sad and lonely. Just think about, how many girl movies like that have we seen. Although the other problem is bigger, that in a relatioship not only a day in a year should be about love and about caring with each other, but the most days possible. It wouldn't be a big deal, if couples were having date-days in every week or month and in this case Valentine's day would be only just one of the many. But since we're here, let's see what should we wear on that special date.

I chose a lace-up shirt in the color of romance and to that I paired a choker of the same lace as the shirts. The chokers make any outfit pretty cool, even a fedora and pencil skirt set, like mine. I hinted a little more romance with the flowers on the stocking, but the make up is what makes the look more interesting, the half pink and half red lips makes the face really fascinating. You can play with other different colors, but be careful, so it won't look wierd when the colors mash up.

Nektek mit jelent a Valentin-nap? Bevallom őszintén, engem sohasem hatott meg igazán, ha szingli voltam, ha nem. Úgy gondolom, hogy az alapvető ötlet nem rossz, hogy ezen a napon külön ünnepeljük meg a szerelmünket, de mégis ez a mesterkélten kialakított giccses felhajtás szerintem az egészet elrontja. Kezdjük azzal a résszel, hogy a szinglik, akik ha amúgy nem is sajnálnák, hogy egyedül vannak, a sok szívecskés dolog hatására mégis nyomasztóan és magányosnak érzik magukat. Gondoljunk csak bele, hány ilyen csajos filmet láttunk. A másik és szerintem nagyobb probléma az, hogy egy kapcsolatban egy évben nem csak egy nap kéne szóljon a szerelemről, az egymással törődésről, hanem a lehető legtöbb nap. Nem csinálnánk belőle olyan nagy ügyet, ha a párok mondjuk havonta vagy akár hetente tartanának randi-napokat, így ez a Valentin-nap csak egy lenne a sok közül. De ha már itt vagyunk, nézzük mit is húzzunk arra a bizonyos randira.

A romantika színében pompázó, most nagyon divatos fűzős inget választottam, amihez az egyik legújabb trendet párosítottam az úgynevezett "chokert" vagyis a nyakam köré tekertem egy fűzőt, ami jelen esetben a nyakláncot helyettesíti. A chokerek minden szettet nagyon vagánnyá varázsolnak, még egy ilyen csinos kalapos-ceruzaszoknyás összeállítást is. A virágminta a harisnyában egy kis plusz romantikát csempész az outfitbe, de a smink az, ami még különlegesebb hatást ad neki, nagyon izgalmassá teszi az arcunkat a félig pink-félig piros száj. Más színekkel is nyugodtan játszhatunk így, csak arra figyeljetek, hogy ne nézzen ki túl túlzóan, mikor összekeverednek a színek. 

Lace-up shirt / Fűzős ing - oldy
Skirt / Szoknya - Reserved
Hat / Kalap - H&M
Heels / Cipő - Zara
Watch / Óra - Marc Jacobs

You Might Also Like

1 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest