Sunshine & grey skies

március 13, 2016

They say April is changeful, but so far this spring weather is already unpredictable. As soon as I'm happy for the sunny weather, the next day grey clouds appear. This duality comes back in my new outfit, these two colors, the yellow of the sun and the grey of the sky exceptionally make a great harmony.
The matching top and bottom, so called co-ordinates make our morning routine so much easiers, without long thinking the outfit is ready and only the accessories are missing. This is a perfect solution for the rush mornings, so if you don't have co-ords yet, you should purchase them. Another great trick in these cases is that you choose your favorite and easy to combine uniforms or outfit-templates. By this I mean pieces, that you like to wear with each other, is appropriate to many places and have many versions of them in your closet. My favorite uniforms are jeans - loose T-shirt - blazer, shorts with shirts and pencilskirt with crop top.
But let's take a look at this outfit. Eventough it looks like co-ordinates I bought together, it's not, they just match perfectly because of their material and color. To match the yellow belt, I added yellow accessories like the jewellery set, bag and nail polish. Because of the coolness of the look and the fact that I'm not a high heels-type of girl, the addition of sneakers were obvious. I'm so happy that since a few seasons now, sneakers are not only allowed, but super trendy, to wear with any kind of looks. It's a trend made for me. 

Áprilisra mondják, hogy szeszélyes évszak, de ez a tavaszi időjárás már most kiszámíthatatlan. Amint megörülök, hogy végre szépen süt a nap, másnap már újra szürke az idő. Ezt a kettősséget alkalmaztam az új outfitemben is, a két szín, a nap sárgája és a felhő szürkéje itt kivételesen jól megférnek együtt.
Az összepasszoló felső és alsó megkönnyíti a reggeli öltözködésünket, hiszen hosszas gondolkodás nélkül kész a komplett szett, már csak a kiegészítők hiányoznak. Ez főleg a sietős reggeleken tökéletes megoldás, ezért ha még nem szereztetek be ilyen szetteket, akkor ajánlom nektek. Másik egyszerű módszer ilyen esetekre, ha összeállítasz számodra kedves és könnyen variálható szett-sablonokat. Ez alatt olyan darabokat értek, amiket szívesen kombinálsz egymással, több helyre felhúzhatóak és a különböző elemei sok verzióban találhatóak meg a szekrényedben. Az én kedvelt szett-sablonjaim a következőek: farmer - laza póló - blézer, sort és ing, ceruzaszoknya és crop top. 
Végül beszéljünk picit az aktuális szettről. Hiába tűnik úgy, mintha már a boltban együtt vettem volna a szettet, valójában nem így történt, csak a színe és az anyaga miatt tökéletesen összepasszolnak a darabok. A sárga övrész miatt sárga kiegészítőket használtam, mint a csillogó ékszerszett, a táska és a körmeim. A szett lazasága miatt és mivel sohasem voltam egy magassarkús lány, ezért egyértelmű volt a sportcipő választása. Imádom, hogy most már néhány szezon óta nem hogy megengedett, de hatalmas trend a sportcipő viselése bármilyen stílusú összeállításhoz. Ezt mintha csak nekem találták volna ki. 
"Be someone's sunshine when their skies are grey"
"Ragyogd be napfénnyel más szürke egét"
Top - Intimissimi
Skirt / Szoknya - Antré
Sneakers / Cipő - Adidas
Bag / Táska - Primark
Jewelry Set / Ékszer szett - Bling ékszer

You Might Also Like

5 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest