Calm before storm

május 02, 2016


Before the clouds are crashing over your head, enjoy the light, pure breeze, let it run through your body, so later you can see clearly in the dark storm. In the last few weeks and still I can feel the clouds over my head and I want nothing more than the calm before the storm or that the "storm" goes aways and the sun comes out. By the end of my last semester, things really got together, so no matter how it hurts, I had to squeeze the blog into the background. I didn't had time to go to any fashion shows this season and I have time for only one post in a week. Happily last weekend I managed to put all of this behind myself a little bit and let off the steam with my university's music festival, so I can now head to the following two months with fresh energy.
The outfit, I'm showing you, was shot right before a storm. As I mentioned earlier one of the key items of our spring-summer wardrobe is the bomber jacket, that's why I bought this oversized, faux-leather piece before the beginning of spring. It is perfect in the transitioning weather and will be great to wear over the summer dresses. I chose a loose, comfy striped dress to it and to bring a little pop of color, I added colorful sneakers and necklace. I put on a simple make up with black eyeliner and coral lipstick, but I made special manicure, matching to my dress. This outfit is a good choice for running around town or sightseeing.

Mielőtt még összecsapnak a felhők a fejünk felett, élvezzük ki a tiszta szellőt, járja át a testünket, hogy utána tiszta elmével átlássunk a sötét viharon. Most már néhány hete pont úgy érzem magam, mint akinek minden összecsapott a feje fölött és úgy vágyom a vihar előtti csendre vagy hogy végre elmúljon a "vihar" és kisüssön a nap. Az utolsó félévem végére nagyon összegyűltek a dolgok, ezért bármennyire is nehezemre esik és fáj érte a szívem, a blogot háttérbe kellett szorítanom. Nem tudtam elmenni egy divatbemutatóra sem a szezonban és csak heti egy bejegyzésre van időm. Szerencsére a múlt hétvégén mégis sikerült kicsit félretenni a dolgot és az Egyetemi Napok keretében kicsit kiereszteni a gőzt, hogy újult erővel tudjam magam belevetni a hátralévő két hónapba.
Az outfit, amit mutatok nektek, éppen egy vihar előtt készült. Ahogy már korábban is említettem a tavaszi-nyári ruhatárunk egyik alapdarabja a bomber dzseki, ezért még a tavasz kezdete előtt beszereztem ezt az oversized, műbőr Tras darabot. Tökéletes átmeneti időben rétegezéshez és majd a nyári ruhák fölé is jó lesz plusz rétegnek. Hozzá egy laza, kényelmes csíkos ruhát választottam, valamint hogy kis plusz színt vigyek a szettbe színes sportcipőt és ugyanolyan színű nyakláncot húztam. A sminket egyszerűre vettem, szemhéjtussal és korall színű rúzzsal, de a körmeimnél kreatívkodtam kicsit. Az összeállítás rohangálós napokra és városnézésre igazán alkalmas. 
Bomber jacket / Dzseki - TRAS
Dress / Ruha - H&M
Sneakers / Cipő - Tchibo
Necklace / Nyaklánc - Vero Moda
Watch / Óra - Betsey Johnson

You Might Also Like

5 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest