The Climb

május 23, 2016

Finally the good weather is here and it's tempting us to go outside. These photos were taken previously, as you could figure it out because of my hair, but it got current now. The location is Havihegy in Pécs, which is one of the most popular places to hike, romance or just relax, especially if you would like to get away from the crowd of the downtown. It's pretty close to downtown and gives an incredible view to it. This place can be found in my first InStyle Style ambassador post, which you can read here.
The outfit is made of simple items, but the result is a cheerful sporty look. The high-waisted shorts make the legs look longer, so it lengthens the whole body. The sporty jackets are really trendy and this yellow color makes it such a happy piece, I added matching orange-yellow sneakers. Finally I added the jolly joker piece, that goes well with everything, the simple white tee. But instead of the t-shirt, you can wear this set with a crop top, that are still super trendy, especially the sporty shapes.
Enjoy this beautfiul, sunny weather, go out, take a walk, admire the spring flowers and breath in the happiness with fresh air!

Vége itt az igazi jó idő, ami a szabadba csábít. Ezek a képek, ahogy a hajamból következtethettek, nem most készültek, de most váltak aktuálissá. A helyszín a pécsi Havihegy, ami az egyik legkedveltebb helyszíne a romantikázni, kirándulni és pihenni vágyóknak, akik kicsit el szeretnének szakadni a belváros zajától. Mégis közel van a belvároshoz és gyönyörűen rálátni. Az egyik kedvenc helyeim közé tartozik a városban és szerepelt az első InStyle Stílusnagykövet bejegyzésemben, amit itt tudtok elolvasni.
Az outfit igazán egyszerű darabokból áll össze, de együtt sportos és vidám hatást keltenek. A magas-derekú sortok nem csak hastájékon előnyösek, de hosszabbnak tűnnek tőlük a lábaink, így nagyon jól nyújtják az alakot. A sportos dzsekik most nagyon divatosak és ebben a sárga színben igazán vidám, egy hozzápasszoló narancssárga - sárga sportcipőt húztam még fel. Kiegészítésnek a jolly joker fehér egyszerű pólót választottam, de helyette viselhetitek ezt a szettet egy crop toppal is, ami ezen a nyáron még mindig szuper trendi, főleg a sportos fazonok.
Élvezzétek ki ezt a csodás időt, menjetek ki a szabadba, sétáljatok, gyönyörködjetek a tájban, a tavaszi virágokban és szívjátok magatokba a boldogságot a napfénnyel együtt!
Shorts / Rövidnadrág - Hollister
T-shirt / Póló - H&M
Jacket / Dzseki - S. Oliver
Shoes / Cipő - Tschibo
Sunnies / Napszemüveg - Accessorize

You Might Also Like

4 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest