I scream for ice cream

augusztus 07, 2017


Ti hogy bírtátok ezt a hőséget? Én csakis a napi fagyi-adagommal tudtam elviselni. Ma egy kicsit trükkös darabot hoztam nektek, a csipkés bustier (fűző) sokaknak fejtörést okozhat elsőre, hogy mivel kombinálják, de nem is olyan nehéz. Én most a szexiségét ellensúlyozva, egy játékos szettet állítottam össze. Nyáron amúgy is kényelmes viseletnek számítanak a hosszú vagy fél-hosszú vászon, illetve pamut nadrágok és ezek nagyon jól passzolnak a csipkés fűzőkhöz. Ez a vidám, fagyis darab az egyik kedvencemnek számít és tökéletesen kompenzálja a felsőt. Hozzá már csak egy csinos szandált és egy bohókás, pom-pomos kistáskát húztam. Még a fülbevalóm is fagyit mintáz és a körmeim is fagyi színekből adják ki a szivárványt. 
A csipkés fűző viselésekor fontos szempont, hogy magasderekú alsóval párosítsuk, hiszen ha már ennyire emlékeztet egy fehérneműre, akkor ne mutassunk mellette túl sok bőrt. A most mutatott példa mellett hordhatjuk még magasderekú farmerral, ha farmersortot választunk, akkor bohémabbá és lazábbá tehetjük még egy kimonoval. Elegáns ceruzaszoknyával tökéletes párost alkot, nadrágkosztümmel szintén jól mutat, de teljesen más hatást kelt. Érdemes kipróbálni, hogy milyen sokféleképpen variálható és melyik stílus áll hozzád legközelebb.

How do you bear with this summer heat? I need my daily dose of ice cream and I am alright. Today I'm showing you a little bit tricky item, the lace bustier, that might give you headache, what to wear it with, but it's not so difficult, that you might think at first. I created a fun look, to countervail the bustier's sexiness. The long or half-long linen or light cotton pants are a comfortable wear in the summer heat and they also matches great with lace bustiers. These cute, ice cream printed pants are one of my favorites and gives the perfect contrast to the top. I only needed to add a pretty sandal and a bohemian pom-pom embellished bag. Even my earrings are ice cream shaped and my nails make a rainbow from ice cream colors.
If you want to wear a lace bustier in a pretty way, it's important to match it with high-waisted bottoms, not to show too much skin, if the top is too much lingerie alike. Besides the showed example, you can wear them with high-waisted jeans, if you decide on denim short, I recommend you to add a kimono, to make it more loose and bohemian. They are a perfect match with elegant pencil skirts and also look great with pant-costumes, but have a really different vibe. It's good to try different styles, to see how various it can be and which look suits you the best.
Top - H&M
Nadrág / Pants - Naketano
Táska / Bag - Parfois
Szandál / Sandals - Buffalo
Óra / Watch - Timex

You Might Also Like

0 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest