Last day of summer

augusztus 31, 2017


Ez a nyár is hamar elmúlt és ideje visszaülni az iskolapadba. Idén is elhoztam a Vissza az iskolába outfitemet. Remélem, hogy élményekkel és boldogsággal teli volt a nyaratok és ha nem is állítjátok határozottan, hogy örültök, hogy itt az ősz és kezdődik egy új tanév, azért remélem, hogy ennek is megtaláljátok a pozitívumait.
Az outfit alapjaiban hasonlít a tavalyi szettemhez, ugyanis a központi darabok, most is egy ing és egy farmer, lapos cipővel kiegészítve, ám mégis egészen eltérő a végeredmény. Az ejtett vállú, buggyos ujjú ing merőben eltér a megszokottól, ezzel az ősz egyik igazán trendi darabja, akárcsak a geometriai, nagy fülbevalók. A magas-derekú, szaggatott farmerszoknya pedig a nyarat idézi. A szetthez sokféle cipő közül választhattam, de én a kedvenc fehér sportcipőm mellett döntöttem, amit egy fehér szalaggal és necczoknival dobtam fel. Ráadásként pedig az almazöld farmerdzsekimet terítettem még a vállamra, melyet a nyáron tettem személyesebbé és egyedibbé a mintás foltokkal. 
Az outfit képek között elrejtettem néhány humoros megjegyzést és inspirációt az iskolakezdéshez. Akiknek holnap kezdődik az iskola, azoknak kitartást, akiknek pedig még van néhány napja, azok használják ki és élvezzék!

This summer has gone by fast and it's time to sit back in the school benches. Just like last year, I have brought you my Back to school look. I hope that you had a summer filled with lots of joy and memories and even if you can't say it loudly, that you are happy for september, I hope, that you can find some positivity in it.
This year's look resembles to last year's, because the main pieces are a shirt and denim with flats, eventought the two looks are quite different. The off-shoulder, statement sleeved shirt is far from ordinary and that makes it one of the most fashionable items of fall, just like the big, geometric shaped earrings. The high-waisted, distressed denim skirts are a summer reminder, that we can still wear in the fall. I could choose from many shoe options to this look, but I decided by my favorite white sneakers, that I spiced up with silk ribbon and white mesh socks. I added my green denim jacket too, that I diyed in the summer and made more personal and unique with cute patches. 
Between the outfit photos, you can find some quotes to inspire you for the beginning of school. For those of you, whos school starts tomorrow, I say heads up and for those of you, who has a few more days, I say, use them well and enjoy!
"A tökéletes kombinációja szeretnék lenni
Audrey Hepburnnek, Blair Waldorfnak,
Kate Middletonnak, Elle Woodsnak
és egy Disney hercegnőnek"

"Soha nem lehetsz túlöltözött vagy túliskolázott" 
- Oscar Wilde

"Keresd minden napban a pozitívumot, 
akkor is ha némelyik napokban jobban kell keresni"


"Tanuld meg a szabályokat, mint egy profi,
hogy utána úgy szegd meg őket, mint egy művész."
- Pablo Picasso
"Keményen dolgozni valamiért, ami nem érdekel, 
azt stressznek hívják.
Keményen dolgozni, olyan valamiért amit szeretsz, 
azt szenvedélynek hívják."

"Jobb késni, mint csúnyán érkezni"


Farmerszoknya / Denim skirt - SheIn (itt / here)
Ing / Shirt - SheIn (itt / here)
Dzseki / Jacket - S. Oliver + Diy
Cipő / Shoes - Adidas
Karkötő / Bracelet - Anna I. J.
Fülbevaló / Earrings - C&A
Táska / Bag - Carpisa

You Might Also Like

0 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest