Palma Cathedral

szeptember 29, 2015

When we were still at the Budapest airport, a nice old lady started talking to us and explained that it's her first visit to Palma as well, but her husband has been gone into rapture over the Cathedral and it's been a big dream of the lady to finally see it for herself. Earlier we've been searching for places to visit and the Cathedral was already on our list, but from that point we were sure we're going to check it out. 
It's simply wonderful, grandious and well designed to the smallest details. They started to build it in 1306 and they created a whole cityquarter around it. Besides the religional function, it was aimed to protect the city from the piratattacks. To explore the city, I wore a comfortable and chic outfit. The key item of this look is the black romper, to that I wore gold sandals, gold accessories and a black bag. 

Még mikor a budapesti reptéren várakoztunk egy kedves idős hölgy szóba elegyedett velünk és elmesélte, hogy ő is most utazik először Palmára. Mióta a férje ódákat zengett a Katedrálisról a hölgy nagy álma volt, hogy végre ő is megnézhesse. Korábban mi is nézegettünk helyeket, hogy mit érdemes megnézni és a Katedrális már akkor is szerepelt a listánkon, de így biztosan tudtuk, hogy ezt nem hagyhatjuk ki. 
Egyszerűen gyönyörű, grandiózus és a legapróbb részletekig megtervezett. 1306-ban kezdték el építeni és egy teljes városnegyedet építettek köré. A vallási szerepe mellett, annak idején védelmi funkciót is töltött be, kalóztámadásoktól védte meg a várost. Palma érdekességeinek felfedezéséhez egy egyszerre kényelmes és csinos outfitet választottam, aminek a kulcseleme ez a fekete overall. Hozzá arany szandált, arany kiegészítőket és egy fekete-arany táskát viseltem.
Romper / Kezeslábas - Mango
Bag / Táska - Guess
Sandals - Aldo
Rings / Gyűrűk - Avocada

You Might Also Like

4 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest