Photo Diary from Mallorca

szeptember 21, 2015

In the second week of September my sister and I travelled to Mallorca, to make the summer last a little longer. One of our friends lives in Palma, so she could show us all the cool places. Palma is the capital of Mallorca, where most of the islands spectacles are, like the Cathedral or the Bellver Castle. The island is really international, because it's a part of Spain, but the streets and buildings have an italian athmosphere and half of the people are german. When we were wondering where to party, we wanted something special, an experience we don't get elsewhere, so we chose an authentic german bar and we had so much fun. 
We didn't lay on the beach all holiday, we wandered and explored a lot. We took a look from the highest point of the island, from the beautifully rocky Cap Formentor. We searched for the best and prettiest beaches of the island, like the number one Calo des Moro, Cala Mondrago and Cala Figuera, the curiosity of the last one is that mountain goats are entertaining the people there. Oh and I can't leave out the delicious spanish food with their tapas, jamon and chorrizo. The vacation was amazing and it made it so hard to come back to reality and university.

Szeptember második hetén a nővéremmel elutaztunk Mallorcára, hogy még egy kicsit meghosszabbítsuk a nyarat. Az egyik barátnőnk Palmán lakik, őt mentünk meglátogatni és így ő meg is mutatta nekünk a legmenőbb helyeket. Palma Mallorca fővárosa, ahol a sziget legtöbb látványossága is található, mint például a Katedrális vagy a Bellver kastély. A sziget igazán nemzetközi, ugyanis Spanyolország része, de az utcák és épületek olasz hangulatúak és minden második ember német. Mikor azon tanakodtunk hova menjünk bulizni, mindenképp valami egyedire vágytunk, amilyen élményt máshol nem kapunk meg, ezért egy autentikus igazi német bárra esett a választásunk, amit utólag egy cseppet sem bántunk meg. 
Nem csak strandolásból állt a nyaralásunk, sokat kirándultunk is. Megnéztük, hogy milyen a kilátás a sziget legmagasabb pontjáról, a gyönyörű sziklás Cap Formentornál. Felfedeztük a sziget legszebb tengerpartjait, az első számú Calo des Morot, Cala Mondragot és Cala Figuerát, utóbbinak az a különlegessége, hogy a fürdőzőket hegyi-kecskék szórakoztatják. És nehogy kifelejtsem az isteni spanyol kajákat, a tapasokat és sonkákat. Csodás volt a nyaralás, ami után nehéz volt visszacsöppenni a valóságba és az iskolapadba. 
Hello Palma!
Cathedral
Cheers to the week!
Bellver Castle
Palma by night
Dress: Zara, Sneakers: Nike
at Bierkönig
Playa de Palma
Top and shorts: Hollister, Hat: Tommy Hilfiger
Top: H&M
Calo des Moro

Cala Figuera
Dress: Vero Moda
Cala Mondrago
Cap Formentor
Roadtripping
just a typical jamón shop
Shrimps with Aioli and olives
Paella
Sandwich with jamón and chorrizo
Tapas and Vina del Sol

You Might Also Like

1 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest