Lost at sea

szeptember 25, 2015

Only two weeks have passed, but there was so much going on lately, that looking at these photos makes our holiday feels so far and I already miss the roaring blue see, salty air and that peaceful and calming athmosphere.
I brought you my first outfit from Mallorca, wrapped with these feelings. The skirt is my design and I matched it with a dot printed crop top. In more earlier posts you could see me wear the blue and yellow colorcombination, but this time the colors are lighter and matches together really pretty.

Még csak alig telt el két hét, de olyan sok minden történt ennyi idő alatt, hogy a képeket visszanézve annyira messzinek tűnik már a nyaralás és már most hiányzik a morajló kék tenger, a sós levegő és az a határtalan nyugalmat árasztó atmoszféra.
Ezzel az érzéssel egybekötve hoztam nektek az első outfitet Mallorcáról. A szoknya saját tervezésű és hozzá egy pöttyös crop topot választottam. Már több korábbi bejegyzésben is szerepelt a kék-sárga színkombináció. Itt sokkal világosabb színeket, használtam, de nagyon jól mutatnak együtt. 
"Live in the sunshine.
Swim in the sea.
Drink the wild air."
Top - Miss Sixty
Skirt / Szoknya - King Street Fashionista
Bag / Táska - Guess
Sandals - Hallhuber

You Might Also Like

0 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest