Carousel

szeptember 07, 2015

Although the calendar has been already turned to September, I hope you don't mind for me to hold on to summer a little bit more, here on the blog. I'm currently on a vacation with my sister in Mallorca and I'm gonna show a photo diary about it and outfits from here as well. 
This outfit is one of my favorite summer sets: high-waisted skirt with a crop top. The skirt is A-lined, neopren with large floral print and the top has a simple cut.
We shot these photos with my boyfriend in a little amusement park, besides a circus. Even though it doesn't feel the same way as we were little kids, running from one thing to the next, to try everything, but it felt good to get a little nostalgic. We tried some things for fun, but we rather just walked around. I think that life is like a carousel, sometimes you're up, sometimes you're down, or just go round and round, but when it stops, you'll learn how to enjoy the ride. Never forget to keep a little part of the child in you!

Annak ellenére, hogy már szeptembernél jár a naptár, remélem nem bánjátok, de még néhány bejegyzés erejéig itt tartom a nyarat a blogon, ugyanis éppen Mallorcán vakációzom a nővéremmel, amiről majd beszálomok nektek és hozok néhány outfitet is. 
Ez az outfit az egyik kedvenc nyári összeállításom: magasderekú szoknya és crop top. A szoknya neoprén hatású, A-vonalú, nagy virágmintával, a felső pedig sötétszürke, egyszerű szabású. 
A fotókat egy cirkusz melletti vidámparkban készítettük a barátommal. Igaz, már nem adja vissza ugyanazt az érzést, mint amikor még kicsik voltunk és fel-alá rohangáltunk, hogy még ezt is, meg azt is kipróbálhassuk a vidámparkban, de azért jólesett nosztalgiázni picit. Kipróbáltunk ezt-azt, a móka kedvéért, de inkább csak sétálgattunk és nézelődtünk. Úgy gondolom, hogy az élet olyan mint egy körhinta, néha fent vagy, néha lent, van hogy csak körbe-körbe mész, majd mikor megállsz, rájössz, hogy a legfontosabb, hogy élvezd minden pillanatát. Ne feledd, hogy mindig őrizz meg egy kis darabot a benned lévő gyerekből!
Crop top - H&M
Skirt / Szoknya - Primark
Sandals - Playersroom
Bracelets / Karkötők - Cruciani

You Might Also Like

2 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest