Ibiza

július 03, 2013

Top: Reserved, Lace short: by me, Bag: Guess

Bocsi, hogy csak most írok, de az elmúlt két napban és majd még a következő két napon is, egy borbíráló tanfolyamon vagyok, reggeltől estig. Ez már a középfok, egy éve már elvégeztem az alapfokot. Sajnos ezért nem volt időm az elmúlt napokban fényképezni, de itt van azért egy szett az Ibizai nyaralásomról. Az a hely egyszerűen fantasztikus. Nővéremmel voltunk egy hetet és teljesen elvarázsolt mindkettőnket, nappal teljes chill és éjszaka pedig mindenki megőrül. A képek Ibiza városában készültek. 
Ez egy könnyű nyári szett, ami tökéletes egy felfedezőtúrához. A nadrág saját tervezés, nagymamám által elkészítve, lágy, könnyű anyaga van, ezért meleg nyári napokra sokkal kényelmesebb, mint egy farmer rövidnadrág. A neon pink karkötőt egy bazárosnál vettem, San Antoniban. Nyaralásokon mindig találok valami kincset, mert ezek különlegesek és mindig jó emlékeket ébreszt bennem. 

Sorry, that I'm writing just now, but in the last two days I was in a wine judging course and I will be there in the next two days as well. This is already the intermediate level, I did the elementary last year. This is the reason I haven't got time to shoot, but here are some photos back from my holiday in Ibiza. That place is simply amazing. I was there with my sister for a week and we totally fall in the love it, just chillin' all day long and when the sun goes down everyone gets crazy.These pictures were taken in the town of Ibiza, when we were discovering it. 
This is a light summer set, wich is perfect for wondering in the city. The lace short was designed by me and made by my grandma, it's really soft material, that's why it is more comfortable on a hot summer day than a denim short. I bought my neon bracelet in a bazaar in San Antoni. I always find some treasure in such shops on holidays, they are special and they always bring back good memories.


Follow on Bloglovin

You Might Also Like

6 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest