Wild for the night

július 31, 2013

Top: Bershka

A few days ago I was on a Burn Yard Party, where Avicii was playing. It was an exclusive party with limited tickets and secret location, so we were lucky to be there. The location was a huge, old building with crashed windows and beautiful grafities inside. The dress code was really like festival look. I wore a floral printed, crop top, denim short and shiny sneakers. Here are some outfit sets that are good for summer parties like this and also some photos from the party.

Néhány napja egy Burn Yard bulin voltam, ahol Avicii is fellépett. Ez egy exkluzív party volt, titkos helyszínnel és korlátozott létszámmal, ezért szerencsések voltunk, hogy kaptunk jegyet. A helyszín egy nagy és öreg, már roskadozó épület volt, de szépen kidíszítették hatalmas grafitikkel meg világítással. A dress code nagyon fesztivál jellegű volt. Én egy rövdire vágott, virágos pólót, faermer rövidnadrágot és csillogó sportcipőt. Itt van néhány összeállítás a nyári bulikhoz és még néhány kép a buliról.

Outfit inspirations:
 Studded bras underneath a bit see-through shirt with distressed denim shorts look amazing and if you wear it with a sneaker, you can definetly dance through the night.

Animal print in more pieces and studded leather bag 

Another see-through top with pretty bra and distressed denim
(These pictures are mine, from Polyvore)


Photos from the party:(Not all of the photos are mine)

Follow on Bloglovin

You Might Also Like

5 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest