Maxinspiration

július 09, 2013

A maxi szoknya még mindig divat és a következő három példa mutatja, mennyire változatos stílust tud képviselni.

The maxi skirts are still very stylish and these three examples show, how various styles can it stand for.

Magassarkúval és blézerrel nagyon csinos tud lenni. Bár ebben az esetben a csinos mellé a vibráló színek, a különleges kiegészítők és már önmagában a szoknya szabása egy vagányabb stílust kölcsönöz.

With high heels and a blazer it can be very pretty. Although in this case next with the vibrant colors,  the individual accessoires and just the cutting of the skirt itself gives a cooler look.

A tipikus strand összeállítás: egy klasszikus szabású, színes maxi szoknya, cuki bikini a hozzá passzoló cipővel és egy aktuális trendek megfelelő felső, jelen esetben egy kis hasat mutató, sportló stílusú póló, na meg persze az elengedhetetlen pilóta napszemüveg és szalma strandtáska.

A tipical beach outfit: a classic cutted, colorful maxi skirt, a cute bikini with the matching shoes and a top according to the lastest trends, in this case a sporty style t-shirt, which shows a little belly, and of course the neccessary aviator sunglasses and strow beachbag.Úgy nevezett glam-rock hatást érhetünk el, ha szegecses farmerdzsekivel, rövidre vágott trikóval és egy különleges bokacsizmával párosítjuk. 

We can get a so called glam-rock look, if we pair the skirt with studded denim jacket, a short tank top and embellished ankle boots.

Follow on Bloglovin

You Might Also Like

6 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest