Blonde hair and blue eyes

augusztus 06, 2013

As you have already seen, I'm really into blue. It looks great with blonde hair and blue eyes. Here are some sets, I made with using this color:

Ahogy azt már láthattátok az utóbbi időben, nagyon szeretem a kéket, mert jól mutat a szőke hajhoz és a kék szemekhez. Itt van néhány szett, amikben ezt a színt használtam:
Blue and nude looks really chic together. I matched skirts, tops and heels in these colors.  The first set has a bit street chic style and the second one is more elegant. In the first one I matched the zippered, cotton skirt and printed top with a printed sweater, statement jewelries and a cool bathing suit. In the second one I added a hat and fancy necklace, also the fabric gives it a more elegant taste.

A kék és a bézs nagyon jól mutatnak együtt. A következő két szettben szoknyákat, topokat és magassarkúkat párosítottam, különböző stílusban. Az első inkább utcai chic, míg a másik sokkal elegánsabb. Az elsőnél a cipzárral díszített pamut és a mintás topot egy lazább pulcsival, hangsúlyos kiegészítőkkel és egy vagány úszódresszel párosítottan. A másodiknál már az anyag miatt sokkal elegánsabb a hatás, de a kalap és a csinos nyaklánccal még inkább.
To the cobalt blue dress I added coral accessoires, the whole outfit is really fresh, vibrant and also elegant.

A kobalt kék ruhához, korall színű kiegészítőket adtam, az összkép nagyon friss, vibráló, mégis elegáns.The outfit is very colorful, mainly because of the pattern of the dress. In this case the blue is only in the blazer and the accessoires, but still it is the dominant color. The other dominant color is purple.

Az összeállítás nagyon színes, főként a ruha mintája miatt. Ebben az esetben a kék csak a blézerben és a kiegészítőkben van, de mégis ez a domináns szín. A másik fő szín a lila. 

Follow on Bloglovin

You Might Also Like

3 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest