Must have: blazer

augusztus 16, 2013

Personally I really love blazers, because they can make jeans - t-shirt combo really pretty and chic, but they literally match with everything. Today there are so many kind of blazers, everyone can find their favorite, the simple, classic blacks, the masculin cuts, the bright or neon colors, colorful sleeves, printed or embellished ones. My favorites are the masculin black and the colorful blazers.  I'll show you one set with the basic black, but more with white and embellished blazers, because they are a bit harder to style.

Személy szerint nagyon szeretem a blézereket, mert még egy egyszerű farmer - póló összeállítást is nagyon fel tud dobni és csinossá tenni, de szinte mindenhez passzol. Manapság már nagyon sok fajta blézer kapható, mindenki megtalálhatja köztük a kedvencét, a klasszikus szabású feketét, a férfias szabású feketét, harsány vagy neon színűeket, színes felhajtott ujjuakat, nyomott mintás vagy díszített darabokat. Az én kedvenceim a maszkulin fekete és a színes darabok. Először egy olyan szettet mutatok nektek, amiben az alap feketét használtam, később fehéreket és díszítetteket, mert azokat egy kicsit nehezebb párosítani.


One of my favorite looks, the masculin cutted black blazer with distressed, boyfriend jeans, vintage t-shirt and high heels. I love it because although there are many manly pieces, the outfit is really sexy and street chic. It can be more the feminine with the add of a little gold.

Ez az egyik kedvenc összeállításom, a maszkulin fekete blézer koptatott, boyfriend stílusú farmerrel, vintage pólóval és magassarkúval. Azt szeretem benne, hogy annak ellenére, hogy tele van férfias darabokkal igazán szexi és street chic. A nőcis hatást még fokozhatod egy kis arany hozzáadásával. 


To this ombre blazer I choosed a different colored ombre sleeveless shirt. Not to overdo the set and to close the look I added black, leather pants and heels, nude clucth and low-key jewelry.

Ehhez az ombre blézerhez egy másik színű ombre ujjatlan inget párosítottam és  hogy ne vigyem túlzásba, lezárásként fekete bőrnadrágot és magassarkút, valamint testszínű clutchot és visszafogott ékszereket adtam a szetthez.


I like bring out the feminine look of the white blazer with girly colors and patterns, like in this set. To the blazer I paired a pinkish, indian and floral printed suit, which stands from a corset and a short. I added a lovely statement necklace, a huge clutch and white heels. You can wear it buttoned or unbuttoned, it depends on where are you wearing it and how much you want to show.

Szeretem a fehér blézernek kihozni a nőies oldalát lányos színekkel és mintákkal, mint ebben az összeállításban. A fehér blézerhez egy rózsaszínes, kicsit indiai-kicsit virágos mintás szettet, ami egy topbol és egy sortból áll. Mindehhez hozzáadtam egy feltűnő nyakláncot, egy nagy clutchot és fehér magassarkút. Hordhatod be és kigombolva is a blézert, attól függően, hogy hol fogod viselni és mennyit szeretnél mutatni.


To this white blazer I choosed a black leather bra and a printed leggings in nude, black and white colors. In this set I highly recommend the buttoned version, but if you are brave, you can wear it unbuttoned. It is a sexy outfit, even with the buttons up. I added gold jewelries, laced pumps and leather bag in the colors that can be found in the print of the leggings.

Ehhez a fehér blézerhez egy fekete bőr melltartót és egy barna, fekete, fehér mintás leggingset válaszottam. Ennél a szettnél erősen ajánlom a begombolt verziót, de a bátrak nyugodtan hordhatják kigombolva is. Még begombolva is elég szexi összeállítás szerintem. Hozzáadtam még arany ékszereket, fűzős magassarkút és egy bőr táskát, amik a leggings mintájának színeit adják vissza.


In this set I choosed a black blazer with gold embellishments and tender, feminine lines. I added a canvas pants, that has pale prints in green and black and a printed t-shirt, which has the same colors. For the accessories I used gold heels, gold belt, gold and green clutch and gold and black jewelries. Maybe for someones taste this outfit can be a bit too much, but for me because of the same colors and soft materials, it isn't.

Ebben a szettben egy fekete, arannyal díszített, lágy vonalvezetésű blézert használtam. Hozzá egy zöld és fekete kárómintás vászonnadrágot és egy mintás pólót válaszottam, aminek a mintájában ugyanúgy fekete, arany és zöld van. Kiegészítőknek arany cipőt, arany övet, arany-zöld clutchot és fekete-arany ékszereket használtam. Van aki ízlésének ez a szett már lehet, hogy sok lenne, de a visszatérő három szín és a finom anyagok miatt, számomra nem az.


This outfit is much more sophisticated than the others before and this is good for work too. The white blazer has black lines in it, it highlights the lines. I added a printed white top and an embellished black, satin skirt. For accessories I choosed a feather clutch and embellished pumps.

Ez a szett sokkal kifinomultabb és elegánsabb, mint az előzőek, ezt már munkába is lehet hordani. A fehér blézeren fekete csíkok emelik ki annak szabásvonalait. Egy fehér mintás toppot és egy díszített, fekete szatén szoknyát adtam a blézerhez. Kiegészítőknek egy tollas clutchot és díszített magassarkút választottam.

(All of the picture are mine, made with Polyvore)

Follow on Bloglovin

You Might Also Like

8 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest