Must have: Bodycon dresses

augusztus 09, 2013

There is no better choice for a fancy party in the summer than a bodycon dress. They highlight the shape of your body with the tight cutting. Here are some examples, how to and what to wear with them:

Nincs is jobb választás egy csinos nyári partira, mint a bodycon ruhák, amik a szűk szabással, kiemelik az alakot. A következő példákkal megmutatom, hogyan és mivel hordhatjátok őket:

To this nude, sequin bodycon dress I matched a studded, cropped denim jacket, studded, leoprad printed heels and a statement necklace, which has the colors of the previous items. With the denim, leopard print and studs, the outfit has more a cooler style than elegant.

Ehhez a bézs, flitteres ruhához egy rövid, szegecses farmerdzsekit és egy szegecses, leopárd mintás magassarkút párosítottam, valamint egy nagy nyakláncot, ami az előző darabok színeit tartalmazza. A farmerrel, a szegecsekkel és a leopárd mintával az összeállításnak inkább egy lazább stílusa van, mint elegáns.


With the dark colors, sequins and patterns this outfit is more elegant. I used different shades of brown and sophisticated patterns and lines. 

A sötét színekkel, flitterekkel és mintákkal ez az összeállítás sokkal elegánsabb. A barna több árnyalatát használtam, kifinomult vonalakkal és mintákkal.


In this outfit I matched a gold, sequin dress with a coral blazer and light gold clutch. It has a really chic look, that much, that if I add a gold balerina flat, not high heels and it still has an elegant style.

A végig flitteres, arany ruhához egy korall színű blézert és világos arany clutchot párostíottam, ami nagyon elegáns hatást kelt, annyira, hogy ha egy aranyszínű balerinát adok hozzá és nem egy magassarkút, még akkor is nagyon csinos.


This dress is very particular dress, on its own, because of the different materials. The other items in the outfit also has special materials, like the soft leather jacket, the wooden clutch and the wood and the leather wedges. The colors of the accessoires can be found in the dress.

Ez a ruha, már önmagában nem mindennapi, a különböző anyagok használatával. Az összeállítás többi eleme is különleges anyagokból készültek, mint a puha bőrdzseki, a fa clutch és a fa és bőr magastalpú szandál. A kiegészítők színei megtalálhatók a ruhában is.   

Follow on Bloglovin

You Might Also Like

5 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest