Oslo

augusztus 20, 2013

Jacket: Vero Moda, Jeans: Gas, T-shirt: Gas, Bag: Guess,

50 shades of Blue:
I love to pair different shades of one color in a set, like I did it this time with the blue. In the print of the scarf there is both shades of the blue, that is in the jacket and the t-shirt, the flower print of the scarf comes back in the headband, and the color of the headband matches with the bags. And the blue butterfly printed umbrella is just a plus. I like it if everything matches with everything.
It's funny that these pictures doesn't look like they've been taken in the summer, but they were. When I was in Oslo, the weather in Hungary was around 20 degree plus like there. 

A kék 50 árnyalata:
Szeretem ugyanannak a színnek több árnyalatát összepárosítani egy szettben, ahogy azt itt a kékkel tettem. A sál mintájában megtalálható a dzseki és a póló árnyalata is, valamint a virág motívum visszatér a hajpántban is, a hajpánt színe pedig passzol a táskáéval. A kék pillangós esernyő meg csak ráadás volt. Szeretem ha egy szettben minden mindennel passzol és összepárosítható. 
Vicces, hogy a képek nem úgy néznek ki, mintha nyáron készültek volna, pedig igen, csak Osloban körülbelül 20 fokkal hidegebb volt, mint Magyarországon. Follow on Bloglovin

You Might Also Like

9 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest