Fashion Ball

szeptember 22, 2014

Blazer and shorts: King Street Fashionista, Top and Rings: H&M, Clutch: Guess, Shoes: Deichmann

Before I show you all the remaining summer posts, I share with you something current. On the 12th of september I attended to the first Fashion Ball and the second birthday of the blog bencecsalar.com. The event took place at the Hellobabybar in Budapest and from now on the Fashion Ball party series will be organised there every month. The aim of this Ball was to get together all the people who work in the fashion industry or simply just love fashion and art. The creative energy invaded the athmosphere, so I guess they have reached what they wanted to achieve. In the opening speach Bence told us about how important the collaborations are and without the people who supported him and who works with him every day, he wouldn't be there where he are now. Some of the supporter brands are Nubu, Kata Szegedi, PS Magazine. We could have taste the new Zwack Soda and all flavours of the Strongbow ciders. At the beginning it was a privat party, but after that the dance floor got crowded pretty soon. I really liked the first Fashion Ball and I'm waiting for the next one. I wish that this party-series will be a part of the Budapest nightlife for a long time.
I chose for this night, form my favorite summer trend, the all white look. I wore lace shorts, a see-through lace top and a blazer. As accessories I added a yellow and white clutch, gold studded, white flats and gold jewelry. At the most event like this, as I imagined, more than 90% of the guests wore black, so I stood out pretty well in all white.

Mielőtt még megmutatnám az összes nyárról megmaradt bejegyést, megosztok veletek egy aktuálisat. Szeptember 12-én részt vettem az első Fashion Ball-on, ami egybeesett a bencecsalar.com blog 2. születésnapjának ünneplésével. Az esemény a Hellobabybar-ban volt, Budapesten, ahol ezentúl minden hónapban megrendezésre kerül a Fashion Ball party sorozat. A bál indittatása az volt, hogy összehozza a divatszakmában és a kreatív érában dolgozókat, valamint a divat szerelmeseit egy-egy estére, ahol a  főszerep a kreativitásé. Utólag is úgy gondolom, hogy a foglalkozás elérte a célját, mert csak úgy áradt a teremben a kreatív energia. A megnyitó beszédben Bence kiemelte, hogy mennyire sokat jelent neki az együttműködés és, hogy mindazok az emberek nélkül, akik támogatták, segítették és akikkel együtt dolgozik nap mint nap, nem tartana itt. Néhány név az este támogatói közül: Nubu, Kata Szegedi, PS Magazin. Megkóstolhattuk az új Zwack Sodát és a Strongbow cidereket. Az elején zártkörű volt a rendezvény, de később hamar megtelt a tánctér. Tetszett az első Fashion Ball, már várom a követezőt és remélem, hogy ez a partisorozat még hosszú ideig része lesz a budapesti éjszakai életnek.
Az estére az egyik kedvenc nyári trendemet választottam, a csak fehéret, egészen pontosan tört fehéret. Csipke rövidnadrágot, áttetsző csipke topot és blézert húztam. Hozzájuk kiegészítőknek egy fehér-sárga, láncos kistáskát, fehér, arany szegecses lapostalpút és arany ékszereket választottam. Ahogy az a legtöbb hasonló eseményre is jellemző és itt is számítani lehetett rá, a vendégek több mint 90%-a feketét viselt, úgyhogy eléggé kitűntem a talpig fehér szettemmel. 

Andi: Blazer: King Street Fashionista, Jeans: Stradivarius, Top: Intimissimi , Clutch: S. Oliver, Necklace: Stradivarius

(Source of the black and white photos: Hellobabybar facebook page)

You Might Also Like

10 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest