Glamour is everything

szeptember 12, 2014

Shorts: Vero Moda, Top: Mango, Clutch and  Sandals: Hallhuber

Fashion is not just a seasonally changing craze, which some people created far away and without thinking we started to follow them. Fashion is so much more, it's a lifestyle. With it you can freely express yourself and when we bring ourself to the picture, than it's not only fashion, it's about style. Style is only ours and some say you have to born with it, but I think it can be developed. I am sure, that I am interested in and love fashion ever since I can remember, and also that my style is forming with the years passing as our personality evolve, but not as fast as fashion does. Recently someone told me and I realized it also on myself, that my style is way more sophisticated than it was earlier, but essentially it hasn't changed. This means that we change on the inside and it shows also on the outside, but we remain the same. Don't be afraid to show who you are! Clothing is a great tool for that.

In this post I wore kheki shorts and white strapless top and to them I added brown, gold and pink accessories. This set is easy, comfy and chic. There is something in it, that remindes me on the Safaris. If ever participate in one, I will definitely wear something similar, but this time I choose it for a shopping tour, which can be also dangerous (on your wallet)! :)

A divat nem csupán egy évszakról-évszakra változó hóbort, amit valakik messze kitaláltak és mi  gondolkodás nélkül elkezdtük követni őket. A divat ennél sokkal több, egy életstílus. Vele szabadon kifejezhetjük önmagunkat és amikor már belevisszük önmagunkat is, attól fogva nem egyszerűen divatról, hanem stílusról beszélünk, ami csak a miénk, amire azt mondják, hogy születni kell vele (bár szerintem ez fejleszthető is). Abban biztos vagyok, hogy mióta az eszemet tudom érdekel és imádom a divatot. A stílusom formálódik az évek multán valamennyire, ahogy az egyéniségem is, de nem olyan ütemben mint a divat. Az utóbbi időben mások is megjegyezték, amit magam is észrevettem, hogy sokkal letisztultabb a stílusom, de lényegében nem változott meg. Ez jelenti azt, hogy ahogy változunk belül az kívülről is megmutatkozik, de ugyanakkor még mindig önmagunk vagyunk. Ne féljetek kimutatni, hogy kik vagytok!  Az öltözködés pedig egy nagyszerű eszköz mindehhez.

Ebben a bejegyzésben egy keki-színű rövidnadrágot és egy fehér csőtopot viselek, hozzájuk barna, arany és pink kiegészítőket választottam. A szett egyszerű és kényelmes, mégis sikkes. Van benne valami, ami a Safarira emlékeztet, ha egyszer elmegyek egyre, biztosan valami ehhez hasonlót fogok viselni, ám ezúttal egy bevásároló körútra húztam fel, ami hasonlóan veszélyes lehet (a pénztárcátokra)! :)

 "Fashion is a lifestyle, it's a choice.
It's a freedom of expression.
You have to live it. You have to love it.
You have to breathe it.
Life is all about love and glamour."

Facebook / Bloglovin / Instagram / Lookbook

You Might Also Like

11 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest