Photo Diary from Tenerife

szeptember 01, 2014

After my holiday in Croatia, I worked for two weeks and then went on a holiday again. This time I was only with my sister, for one week in Tenerife. This vacation was different in many ways from our usual ones by the sea. First of all, we couldn't compare this deserted landscape with the other places we have been before. Also we haven't spent all of our times on the beach relaxing or partying like we usually do, we have wandered a lot and been to many special places and programs.  But of course, we had time to the beach and to party as well. These seven days have passed so quickly, that there are so many things left we didn't have enough time for, so we decided we're definitely going back to the Canary Islands. Until then, here are some photos to introduce the island and later I'm going to show you not only the outfits from here, but some places and programs you can't miss when you go to Tenerife.

A horvátországi nyaralásom után dolgoztam két hetet, majd újra nyaralni mentem. A nővéremmel kettesben Tenerifére utaztunk és egy hetet töltöttünk el ott. Ez a nyaralás jóval eltért a szokásos tengerpartos nyaralásainktól. Először is, a sivatagos táj nem volt hasonlítható a helyekhez, ahol eddig  jártunk, valamint ezúttal nem minden időnket a vízparton vagy bulizással töltöttük, hanem sokat kirándultunk, mászkáltunk és mindenféle különleges programon vettünk részt. Persze azért jutott idő a vízben pancsolásra és a bulizásra is. Egy hét után mindketten úgy gondoltuk, hogy még annyi látnivaló és érdekesség vár ránk a szigeten, hogy eldöntöttük mindenképpen visszatérünk még a Kanári Szigetekre. Addig is itt van néhány kép, hogy kicsit bemutassam a szigetet és a későbbiekben nem csak outfiteket mutatok majd innen, hanem egy-egy helyet is, amit nem hagyhattok ki, ha ellátogattok Tenerifére.

Our first sunset next to our first Sangria in the Island / Az első naplementénk, az első Sangriánk mellett, a szigeten
There are huge banana plants everywhere / Mindenhol hatalmas banánültetvények vannak
Camel-Selife, we couldn't miss to take a walk with them / Teve-selife, mert nem hagyhattuk ki a tevegelést
Top: Review, Jeans: Cross, Sneakers: Adidas, Sunnies: Carrera, Backpack: Eastpack
Dragon-tree, the oldest tree of the Island / Sárkányfa, a legöregebb fa a szigeten
 
 Can't get bored with the tropcical flowers and palm trees... / Nem tudom megunni a trópusi virágokat és a pálmafákat...
 
...or these beautiful sunsets /... vagy ezeket a gyönyörű naplementéket
Black sand beach / Fekete homokos tengerpart
Los Gigantes
Garachico
 
Teide is the third highest active volcano of the Earth and we've been to it's national park / A Teide, a harmadik legmagasabb aktív vulkán a Földön és annak a nemzeti parkjában is jártunk
 
We stayed at the Regency Club, Torviscas, Costa Adeje / A Costa Adeje, Torviscasban lévő Regency Clubban szálltunk meg
Costa Adeje
Playa del Duque, Costa Adeje
Los Cristianos
Loro Park is not an ordinary Zoo, it also has animal shows with dolphins, orcas and seals, otherwise they create for all the animals a place like it's there original home, even for penguins / A Loro Park nem egy átlagos állatkert, itt vannak állat showk is delfinekkel, gyilkos bálnákkal és fókákkal, valamint az összes állatnak olyan lakhelyet biztosítanak, ami olyan, mint az igazi otthonuk, még a pingvineknek is.
Siam Park is the World's Best Waterpark (Trip Advisor winner in 2014). We had to run, but luckily we could try every slides in the park and loved them / A Siam Park a legjobb vízi élménypark A világon (Trip Advisor nyertes 2014-ben). Rohanva, de szerencsére mindent ki tudtunk próbálni a parkban, egyszerűen imádtuk.

You Might Also Like

8 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest