Nostalgia

október 17, 2014

When life is so hectic and busy, we have to spare some time for ourselves. To sit down, calm down and just think a little about what is happening with us. How did we get here and who we became on that road? From day to day we don't usually see the changes, but if we look back years from now, than we actually realize, that we are not the same person as we were back then. And here is the question, do we like the person in the mirror, does she/he resemble to the one we want to be? If yes, than it's amazing, if no, don't worry, you always have the chance to change. It's important to have a good relationship with ourselves, but we also have to be realistic. A little walk back in the past might help to see clearly, learn from the past, but always carry on forwards on the road and explore new things, that's the only way to evolve.
To this nostalgia, I chose a 60's styled, sunny yellow dress and cobalt blue blazer. The gold studded, white flats and the chained clutch are a great match. I added colorful statement necklace and my charm bracelet, that expands with the time.

Amikor ilyen rohanó életet élünk, muszáj néha egy kis időt szakítanunk magunkra. Arra, hogy egyedül leüljünk, lenyugodjunk és picit gondoljuk át mi is történt velünk. Hogyan kerültünk oda, ahol most állunk és ez az út alatt kikké váltuk? Napról napra nem vesszük észre a változást, de ha visszatekintünk néhány évvel korábbra, akkor látjuk meg, hogy már nem ugyanaz az ember néz vissza ránk a tükörből. És itt jön a kérdés, hogy vajon tetszik-e az az ember, akivé lettünk, hasonlít-e arra, akik lenni akarunk? Ha igen, akkor fantasztikus, ha nem, akkor sem kell aggódni, mert bármikor változtathatunk azon, ami nem tetszik. Fontos, hogy jóban legyünk magunkkal, de emellett reálisan is lássuk önmagunkat. Egy kis séta, visszatekintés a múltba mindig segít, hogy tisztábban lássunk, de csak óvatosan a nosztalgiázással,  tanuljunk a múltból, de mindig előrefelé haladjunk az úton és fedezzünk fel új dolgokat, ugyanis csak így fejlődhetünk.
Ehhez a kis elmélkedésemhez egy 60-as évek stílusú, napsárga ruhát és egy királykék blézert választottam. A fehér, kövekkel díszített balerina cipő és a láncos kistáska együtt harmonikus párost alkotnak. Ezeken kívül kiegészítésnek egy nagy, kerek, színes nyakláncot és egy az idővel folyamatosan bővülő kabalakarkötőt választottam.
Dress: Vintage
Blazer: King Street Fashionista
Bag: Guess
Charm Bracelet: Orex & Thomas Sabo
Flats: Deichmann
Necklace: Stradivarius


You Might Also Like

13 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest