Barcelona

szeptember 11, 2013

Jacket: Bershka, Jeans: Tally Weijl, Bag: Guess, Sneakers: Adidas

Barcelona is one of my favorite cities I've been so far. The more and more beautiful, old buildings really got me, Gaudi was a genius and I love the huge parks, where everyone is just chillin' in the grass. I've only been there three days, so I haven't got enough time to see everything I wanted, like the football station and the shore, but it was also a bit cold for that. Luckily we had time for the most important ones. You can watch the photos as some check list for your Barcelona trip, but of course these are just the half of the must have seen. 
My outfit is a typical sightseeing-wandering outfit of mine, comfy pants, something warmer than a jumper, like this leather jacket for layered clothing, a little bag and sneakers, and all of that a bit colorblocked. 

Barcelona az egyik kedvenc városaim közé tartozik, ahol eddig jártam. A szebbnél szebb, öreg épületek nagyon megfogtak, Gaudi egy zseni volt és imádtam a hatalmas parkokat is, ahol mindenki csak hesszel a fűben. Csak három napot voltam ott, így sajnos mindenre nem jutott időnk, amit szerettünk volt, mint például a Barca stadion és a tengerpart, de a másodikhoz egy kicsit hideg is volt. Szerencsére azért a legfontosabbakat volt időnk megnézni. A fotókat mint check lista is használhatod a barcelonai utazásodhoz, de persze ezek körülbelül csak a fele azoknak, amiket mindenképpen meg kell nézni. 
Az öltözékem a tipikus utazó, városnéző szettem, egy kényelmes nadrág, valami melegebb mint egy kardigán, mint például ez a bőrdzseki, a réteges öltözködéshez, egy kicsi táska és egy sportcipő, na meg persze mindez színekkel és mintákkal.

Casa Milá

Casa Battló

La Rambla

Sagrada Familia

Sangria and Tapas

colorful me in the crowd of grey people :D

even the shops look so artistic

Parc Güell

Fonta Magica

Follow on Bloglovin

You Might Also Like

8 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest