Not the classic black & white

szeptember 25, 2013

I like the classy black and white outfits, but if I wanna wear it for everydays and don't wanna look too shopisticated, rather cool and more street style, I spice it up with some leather, gold accessories, or add a little color.

Szeretem a klasszikus fekete-fehér összeállításokat, de ha mindennapokra akarom viselni és nem akarok túlságosan csinosan kinézni, hanem inkább lazán, street styleban, akkor megfűszerezem az öltözéket egy kis bőrrel, arany kiegészítőkkel vagy hozzáadok egy plusz színt.


In this outfit next to the balck and white I used nude and a little gold. I choosed to the basic leather jacket and white t-shirt, a twisted, cotton skirt in black, white and nude colors. Too make the look more exciting I added a nude beanie, black boots with a little gold and gold accessories.

Ebben a szettben a fekete-fehér mellett drappot és aranyat használtam. A klasszikus fekete bőrdzseki és fehér pamutpóló kombóhoz egy csavart szabású fekete-fehér és drapp színű pamutszoknyát válaszottam. Hogy még izgalmasabb legyen az összeállítás adtam hozzá egy drapp beanie sapkát, fekete magasszárú csizmát, arany díszítéssel és még más arany kiegészítőket.

I changed the white to nude in this set. Although the front of the jacket is white, but the back and the sleeves are black. I matched it with black and nude ombre tank top and a nude skirt, that has black belt. I added wedgesneakers in nude and black and also a black satchel.

Ebben a szettben a fehéret lecseréltem drapp színre. Habár a dzseki eleje fehér, de háta és az ujja fekete. Hozzá egy fekte-drapp ombre trikót és egy drapp szoknyát válaszottam, aminek fekete az öve. Az összeállításhoz drapp és fekete magastalpú sportcipőt, valamint fekete satchel táskát választottam.

In this set I matched a comfy printed sweater with black leather skirt and oxfords. I love the hard touch of the skirt with the soft sweater. I added a black floral statement necklace and an eye formed clutch.

Ebben a szettben egy kényelmes, mintás pulcsihoz választottam egy fekete, bőrszoknyát és oxford cipőt. Imádom együtt a kemény hatását a szoknyának és a lágyságát a pulcsinak. Hozzáadtam még az összeállításhoz egy nagy, virágos, fekete nyakláncot és egy szem formájú clutchot.

In this set I used a little blue next to the black and white. I matched black leather jacket with lace fur, black leather skirt with a white lace top. The little hint of blue makes the whole look complete, like the ankle boots and the necklace. I added cute accessories, like the clutch with the eyes print and rings with a pig, a bunny and a pearl.

Ebben a szettben hozzáadtam egy kis kéket a fekete-fehérhez. Fekete bőr szoknyát, fehér szőrmés, fekete bőrdzsekit és fehér csipke topot párosítottam egymással. A kék darabok teszik teljessé az összeállítást, mint a bokacsizma és a nyaklánc. Hozzáadtam még a szetthez cuki kiegészítőket, mint az arc mintás clutchot és a nyuszis, gyöngyös, malacos gyűrűket.

How I wear it:


The first example is a causal outfit. I added a little pink to the black and white outfit with the shoes and in the print of the top. You can see more of the outfit in this post.

Az első példa egy hétköznapi viselet. Egy kis pinket adtam a fekete-fehér összeállításhoz, a cipővel és a póló mintájával. Többet is láthattok erről a szettről ebben a bejegyzésben.


The second outfit is more formal. I wore a white dress with black blazer and added brown heels and pink shades. You can see more of the outfit in this post.

A második összeállítés alkalmibb. Itt egy fehér miniruhát és fekete blézert viseltem, valamint barna magassarkút és rózsaszín napszemüveget. Még többet láthattok erről a szettről ebben a bejegyzésben.

Follow on Bloglovin

You Might Also Like

10 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest