Liebster Award

szeptember 21, 2013


This is so lovely! I've got the Liebster Award tag by Style by Deb. Thank you very much Deb, I really appreciate it! :) Liebster Award is a great opportunity for beginner bloggers to get to know them better and in a wider circle. This is the way it goes:
 1. You answer the 10 questions that your nominator gave you
 2. After that you nominate 10 other people who have less than 200 followers and link them in your post
 3. You think of 10 new questions for the nominees to answer
 4. You let them know you've nominated them, so they can post their response/questions.

Ez annyira édes! Megkaptam a Liebster Award jelölést Style by Deb-től. Nagyon szépen köszönöm Deb, nagyra értékelem! :) A Liebster Award egy jó lehetőség kezdő bloggereknek, hogy jobban és nagyobb körben megismerjék őket. Itt van a jelölés menete:

 1. Válaszolsz a 10 kérdésre, amit a jelölőd feltett neked
 2. Utána te is megjelölsz további 10 embert, akinek kevesebb mint 200 követője van és megjelölöd őket a bejegyzésedben
 3. Találj ki 10 új kérdést, amikre majd a jelöltjeid válaszolhatnak
 4. Tudasd velük, hogy jelölted őket, így majd válaszolhatnak

Deb's 10 question:
 1. Why did you start blogging at the first place? started blogging because I wanted to inspire others, I always give fashion advices to my friends, I am kind of a personal shopping and styling adviser for them and they say I inspire them. 
 2. Which is the one beauty/make up product you always carry in your purse? I always have at least 2 different flavoured and colored lipbalm or lipgloss with me, sometimes more.
 3. Which is your favourite designer? Marc Jacobs, it's amazing how he is designing for two such enormous and successful, yet different brand. 
 4. Fall, Winter, Autumn or Spring? Every season has it's beauties. I like fall because the nature is changing into this colorful, beautiful art. I like winter because I love skiing in the mountains, the feeling, when the first snow is falling down and white christmas. I like spring because the nature is awakening and starts blooming, the weather is getting warmer and my birthday is in April. I like summer because it means freedom, hot days on the beach and partying through the nights.
 5. Which is your style icon? I don't have one specific style icon, I like some peoples style, but I think it is important to find our own style and only be inspirated by others and not following, copying their style and looks.
 6. Do you have any pets? 2 dogs and 2 turtles
 7. Favourite movie? It's not a movie, but whenever I'm feeling down, I watch one of the Victoria's Secret fashion shows and this will sound a little childish, but I love the Harry Potter movies and books. 
 8. Do you have a celeb crush? Everyone has celebrity crushes, mines are Channing Tatum and Ryan Gosling. 
 9. What kind of music do you listen to? Electronic dance and house music
 10. A place in the world for a dream holiday? Getting to know the big city life in New York and chilling on the beach and crazy party holiday in Ibiza. (Luckily only the first one is left.) 
1. Miért kezdted el a blogolást? Azért keztdem el blogolni, hogy inspiráljak másokat, a barátaimnak mindig adok divattanácsokat, úgymond a személyes vásárlási és stílus tanácsadójuk vagyok és azt mondják, hogy inspirálom őket. 
2. Mi az a szépség vagy smink termék, ami mindig nálad van a táskádban? Mindig van nálam legalább 2 különböző ízű és színű ajakápoló vagy szájfény, de van hogy még több is. 
3. Ki a kedvenc designered? Marc Jacobs, elképesztő, hogy ahogy ő egymaga tervez két ennyire nagy és sikeres, mégis eltérő cégnek.
4. Ősz, tél, tavasz vagy nyár? Mindegyik évszaknak megvan a maga szépsége. Az őszben azt szeretem, hogy a természet egy színes és gyönyörű műalkotássá változik. A telet azért szeretem, mert imádok a hegyekben síelni, az érzést mikor leesik az első hó és a fehér karácsonyt. A tavaszban azt szeretem, hogy a természet újra éled és kivirágzik, az idő is melegszik és a szülinapom is áprilisban van. A nyarat azért szeretem, mert a nyár egyenlő a szabadsággal, a forró napokkal vízoarton és az átbulizott éjszakákkal. 
5. Ki a stílus ikonod? Nincs kimondottan olyanom, hogy stílus ikon, szertintem az a legfontosabb, hogy megtaláljuk a saját stílusunkat és mások csak inspiráljanak, de ne kövessük vagy másoljuk a kinézetüket vagy stílusukat. 
6. Vannak állataid? Két kutyám és két ékszerteknősöm. 
7. Kedvenc filmed? Igaz, nem film, de akármikor rossz kedvem van, megnézem valamelyik Victoria's Secret divatbemutatót, valamint ez egy kicsit gyerekesen hangozhat, de szeretem a Harry Potter filmeket és könyveket.
8. Imádott híresség? Channing Tatum és Ryan Gosling.
9. Milyen zenét hallgatsz? Elektronikus dance és house zenét.
10. Álomnyaralás? A nagyvárosi életbe belepillantani New Yorkban és tengerparton lazulós-bulizós nyaralás Ibizán (szerencsére már csak az első van vissza).

My questions:
1. How would you describe your style?
2. What do you wish to accomplish with your blog?
3. What do you focus on when creating blog posts?
4. What inspires you the most?
5. Who is your favorite designer?
6. Who are your favorite bloggers?
7. What did you want to become when you were a child and now?
8. If you would have a superpower, what would it be and why?
9. One thing from your bucket list?
10. If your friends could describe you with one word, what would it be?

Az én kérdéseim:
1. Hogyan írnád le a stílusodat?
2. Mit szeretnél elérni a blogoddal?
3. Mire koncentrálsz, amikor egy bejegyzést írsz?
4. Mi inspriál a legjobban?
5. Ki a kedvenc terveződ?
6. Kik a kedvenc bloggereid?
7. Mi akartál lenni, amikor kicsi voltál és most?
8. Ha lehetne valamilyen szuperképességed, mi lenne az és miért?
9. Egy dolog a bakancslistádról?
10. Ha a barátaid csak egy szóval írhatnának le, mi lenne az?

My Nominees / Az én jelöltjeim:
Khloe Lo by http://www.fashionglow.ro/
Birdie Liau by http://birdiethgirl.blogspot.hu/
Petra Lorietta by http://lorietta.cz/
Katarzyna and Beata by http://kateandbee.blogspot.hu/
Follow on Bloglovin

You Might Also Like

17 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest