Biggest fashion sins part 1.

szeptember 07, 2013

Yesterday when I was walking around in the city with my friend, we were shocked by the people who made the worst fashion sins. I'm not talking about, when the top doesn't match with the bottom or the colors doesn't look good together, not the little mistakes or the ones that are someones style, but would not suit others. I'm talking about that, that so many people commit and made me think whether they looked in the mirror in the morning or not. 
When I started the post I wanted to list these sins, but I really got into it and realized one post wouldn't be enough and I'm gonna detail it from part to part.

Tegnap a barátnőmmel jártuk az utcákat és ahogy sétáltunk elszörnyülködve néztük azokat az embereket, akik rosszabbnál rosszabb divatbűnöket követtek el. Itt most nem arról beszélek, hogy éppen bután állt a felső a nadrághoz vagy a színek nem passzoltak, nem az apró hibákról, nem azokról, amik valaki stílusából fakadnak és a másik meg szörnyülködve néz, mert nem az ő stílusa. Most azokról beszélek, amiket nagyon sokan elkövetnek és elgondolkodtat, hogy néztek-e egyáltalán reggel tükörbe vagy miért nincsen egy barátjuk, aki figyelmeztette volna őket, hogy ez nem éppen a legelőnyösebb viselet.
Amikor elkezdtem a bejegyzést, fel akartam sorolni a legnagyobb bűnöket, aztán ahogy belelendültem a témába rájöttem, hogy erre nem elég egy bejegyzés, hanem inkább külön részletezem őket.

Part I.

Leggings are not pants


C'mon girls, you've got to be kidding me. I see so many young girls, skinny and also not skinny, walking around in leggings and short t-shirts and I don't understand. Leggings are thicker than stocking, but they are not made of denim or linen or something other thick stuff. Most of them are made of cotton and the point of the leggings are to be tight, so a light and tight stuff shows every inch and every little fault of your body sometimes even your panties. And if you are not a Victoria's Secret supermodel, I'm sure you have faults, and do you really wanna show that to everybody? If you has a good body and you want to show it, please wear skirt with stockings, skinny jeans or wait until bikini season. Believe me leggings highlights the cellulite more than a bikini. I know how much comfier a leggings is for a long day or travelling, but they can't replace pants, but they can replace stockings. You can see below, that even on a skinny girl the leggings with t-shirt looks really bad and unladylike, next to the legging and tunique outfit, which looks simple chic. So please, wear your leggings with a tunique, longer shirt and not a little t-shirt. 

Első rész

A leggings nem nadrág

Most komolyan lányok, ne vicceljetek velem. Annyi fiatal lányt, vékonyat és kicsit teltebbet is, látok leggingsben és rövid pólóban rohangálni az utcán és nem értem. A leggings vastagabb, mint egy harisnya, de nem farmerből, vászonból vagy bármilyen másik vastag anyagból készültek. Ezek anyaga legtöbbször pamut és a lényegük, hogy minél szűkebbek legyenek, tehát a könnyű és feszülős anyag a tested minden porcikáját és hibáját megmutatja. És ha nem vagy egy Victoria's Secret topmodel, biztosan neked is vannak hibád, amiket tényleg meg akarsz mutatni mindenkinek? Ha meg szeretnéd mutatni a jó alakodat, viselj szoknyát harisnyával vagy szűk farmert vagy várj a bikini szezonig. Higyj nekem a leggings jobban kiemeli a cellulitiszt mint a bikini. Tudom, hogy mennyivel kényelmesebb egy hosszú napra vagy utazáskor a leggings, de akkor sem helyettesíti a farmert, hanem inkább egy harisnyát. A lenti képen láthatjátok, hogy még egy vékony lányon is a leggings-póló összeállítás nem néz ki jól, inkább közönségesnek hat, míg a mellette lévő legging-tunika egyszerűen sikkes. Tehát kérlek hordjátok a leggingset tunikával, hosszabb felsőkkel és ne rövid pólókkal. 

(Photos from: someecards.com & google.com & victoriassecret.com)

Follow on Bloglovin

You Might Also Like

6 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest