Sweater weather

szeptember 20, 2013

With the autumn come along the cosy sweaters and here are some examples for these sweaters not to be boring:

Az ősszel együtt jönnek a kényelmes pulcsik is és itt van néhány példa, hogyan ne legyenek unalmasak:

In this set I choose a dark blue sweater with gold embellishments on the shoulders. I matched it with the same colored quilted skirt and a printed white shirt, the result is a 'back to school' look. I added blue heels, gold clutch and gold statement necklace.

Ebben a szettben egy sötétkék pulcsit választottam, aminek a vállán arany díszítés van. Hozzá egy ugyanolyan színű steppelt szoknyát válaszottam, valamint egy mintás fehér inget és az eredmény egy 'vissza a suliba' kinézet. Kiegészítőknek kék magassarkút, arany kistáskát és arany nyakláncot választottam.

My second choice was a white sweater with gold and leopard text on the front. I matched it with nude lace shorts and nude ankle boots. And I also added some leopard details to finish the look, like a scarf.

A második választásom egy fehér pulcsi volt, aminek arany és leopárd mintás felirat van az elején. Hozzá drapp csipke rövidnadrágot és drapp bokacsizmát párosítottam. A kinézet befejezéseként adtam még néhány leopárd mintás kiegészítőt, mint például egy sálat.

Another back to school outfit, this time in nude color. The sweater has an embellished collar which matches great with the sequined skirt. I added a same colored sleeveless shirt and turquoise accessories, like heels, necklace and a book shaped clutch. 

Egy másik vissza a suliba összeállítás, ezúttal világos rószaszínben. A pulcsin lévő flitteres nyakpánt rész jól passzol a flitteres szoknyához. Hozzáadtam még a szetthez egy ugyanolyan színű ujjatlan inget és türkiz kiegészítőket, mint magassarkút, nyakláncot és egy könyv formájú kistáskát.

In the last set I really mixed the patterns, but I think because of the colors it's not too much, although non of them is the same. To the black and white and grey leopard printed sweater I matched a non-figurative printed black and blue satin shorts, the same blue, lace heels and snake skinned clutch. 

Az utolsó összeállításban nagyon összekevertem a mintákat, de szerintem mégsem túl sok, annak ellenére, hogy egyik minta sem egyezik. A fekete-fehér-szürke leopárd mintás pulcsihoz egy nonfiguratív mintás, kék szatén sortot, valamint ugyanolyan kék csipke magassarkút és kígyóbőr kistáskát választottam.

How I wear it:

I wore the grey and white tiger head printed sweater with grey jeans, white sneakers and silver statement necklace. You can see more of  the look in the next post.

A szürke-fehér tigrisfej mintás pulcsit szürke farmerrel, fehér sportcipővel és nagy, ezüst gyöngyös nyaklánccal viseltem. Még többet láthattok az összeállításról a következő bejegyzésben.

Follow on Bloglovin

You Might Also Like

4 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest