Lace and leather

szeptember 06, 2013

Lace is definitely the sexiest material a woman can wear, it's soft and sensual. Leather is much more harder, it gives confidence to the one who's wearing it and that's also sexy. If we use this two together, the feminine lace tenderize the masculine leather and with the extent we can decide which one we want to be dominant. Although we have to be careful with this combination, it's easy to overdo it and it makes the whole set too strained. 

A csipke egyértelműen a legszexibb anyag, amit egy nő viselhet, gyengéd, lágy és érzéki. A bőr sokkal keményebb, határozottságot és magabiztosságot ad a viselőjének, ami szintén szexi. Ha a kettőt együtt használjuk, a nőies csipke lágyít a maszkulin bőr hatásán és a mértékarányokkal eldönthetjük, melyiket akarjuk, hogy domináljon. Ám ezzel a párosítással nagyon óvatosan kell bánni, mert nagyon könnyű túlzásba esni és akkor nagyon erőltetett lesz a szett. 

This outfit is a bit tricky, because the top is not lace, it just has the impression of lace and the boots are made of leather, but the cut offs also looks like lace. I added to brown, high-waisted shorts, a black leather clutch and bronze jewelries. Because of the bronze and the black, it has a classic vibe.

Ez az összeállítás egy kicsit becsapós, mert a top nem csipke, de csipke hatása van és a csizma, ami bőrből készült, annak a kivágása is a csipkére emlékeztet. A szetthez hozzáadtam még egy barna, magas-derekú rövidnadrágot, fekete, bőr táskát és bronz ékszereket. A bronz és a fekete miatt együtt  egy klasszikus hatást ér el.

The white shirt and black skirt classic combination with little extras. The shirt has lace details and the skirt has leather parts in it. I added turquoise accessories, leather clutch, lace detailed heels and big stoned jewelries.

A klasszikus fehér ing és fekete szoknya kis extrákat kapott. Az ingnek a felső részén csipke van és a szoknya berakásaiban bőr. Hozzáadtam még türkiz kiegészítőket, bőr táskát, csipkével dísztített magassarkút és nagy, köves ékszereket.

The floral top, the tulle skirt and the heels with lace impression together are really girly and sweet, but with the add of the black leather jacket and leather bag, the outfit is more rough. The contrast are completing each other very well.

A virágos top, a tüll szoknya és a csipke hatású szandál együtt nagyon kislányos és édes, de a fekete bőrdzsekivel és bőr táskával sokkal vagányabb az összeállítás. A kontrasztok jól kiegészítik egymást.


This one is the most feminine and lovely outfit of these. The nude lace dress is so much more dominant, than the little leather parts. Also the colors are really soft. I could have add a leather jacket not to be so innocent, but I wanted to show you this side of the combination too. 

Az eddig szettek közül ez a legnőiesebb és finomabb. A törtfehér, csipkeruha nagyon domináns, a kis bőr darabok mellett is. Valamint a színek is nagyon lágyak. Hozzáadhattam volna egy bőrdzsekit, hogy ne legyen ennyire ártalan, de a kombinációnak ezt az oldalát is meg szerettem volna mutatni nektek.

(source: polyvore.com)

Follow on Bloglovin

You Might Also Like

9 megjegyzés

recent posts

Facebook

Pinterest